anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Parametr "Stan" w aukcjach dla WOŚP

Nowogrodziecnews
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry, 

próbuję już od kilku dni wystawić przedmioty na aukcję WOŚP. Niestety nie mogę wystawić ponieważ za każdym razem wyskakuje błąd "Stan wartość jest wymagana". Lecz tam gdzie zaznacza się STAN cały czas kręci się kółeczko (jak w załączonym pliku). Dodam, że próbowałem na różnych komputerach i wyszukiwarkach. problem.jpg 

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Nowogrodziecnews Cześć. W pierwszej kolejności musisz połączyć ofertę z produktem, czyli wpisać kod EAN wystawianego towaru lub znaleźć ten produkt w naszym katalogu. 🙂 

oznacz moderatorów

Nowogrodziecnews
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry, po wpisaniu EAN (choć jest opcjonalnie) nadal jest potrzebny STAN (kółeczko się kręci) 😞 

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Nowogrodziecnews Zaloguj się proszę na przeglądarce w trybie incognito, wprowadź kod EAN, a jeśli problem wciąż będzie występował, to nagraj ekran i prześlij mi na spolecznosc@allegro.pl (z linkiem do tego wątku)

oznacz moderatorów

Nowogrodziecnews
#7 Wielbiciel#

Nadal to samo 😞 nagram jutro w pracy i prześlę filmik. 

Zastanawiam się co się zmieniło, że trzeba przez incognito. Od 9 lat wystawami dziesiątki przedmiotów dla WOŚP na Allegro i nie było problemów (wcześniej jako paka139 teraz jako nowogrodziecnews) 

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Nowogrodziecnews Niestety ponownie otrzymaliśmy od Ciebie zrzuty, a nie nagranie, o które prosiła Ola. Spróbuj proszę przesłać jeszcze raz filmik.

Natalia
   Moderatorka

Jak dostawa na czas - to Allegro!
   Wybieraj spośród tysięcy produktów i zamawiaj z dostawą przed Świętami.
oznacz moderatorów

Nowogrodziecnews
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry, 

próbuję wysłać filmiki z różnych maili i są za duże. Może można do Was jakoś inaczej wysłać? WhatsApp? 

oznacz moderatorów

Othersongs
#2 Obserwator#

Cześć,

u mnie występuje dokładnie ten sam błąd. Wysłałam na podany adres e-mail nagranie problemu.

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Othersongs Cześć, u Ciebie jest ten sam problem — zablokowane konto. Napisz do nas w tej sprawie tutaj: https://allegro.pl/pomoc/kontakt 

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Nowogrodziecnews Problem wynika z faktu, że masz zablokowane konto i dlatego nie możesz wystawić oferty. W sprawie blokady konta napisz tutaj: https://allegro.pl/pomoc/kontakt 

oznacz moderatorów