Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, chce założyć drugie konto firmowe a następnie je połączyć. Większość już doczytałem w allegro, ale nie znalazłem informacji o płatnościach. Czy na drugim koncie osobno muszę na nowo uaktywnić kanały płatności (mimo że będą na tą samą firmę i rachunek) oraz przesłać skan Dowodu osobistego? Szczerze , to martwi mnie trochę przesyłanie zdjęć dowodu.
@ToylandiaBB tak, weryfikacja konta do wypłat musi być przeprowadzona na każdym z kont, które posiadasz.
Proszę jeszcze o Twoje zdanie na temat zdjęć dowodu osobistego. Jestem na tym punkcie dość ostrożny szczególnie w dzisiejszych czasach. Czy przesyłanie w/w zdjęć jest bezpieczne? Czy można zasłonić poszczególne dane ?
@ToylandiaBB Tak, jest bezpieczne, bo nie przechowujemy tych danych i od razu po weryfikacji je usuwamy. Na zdjęciu lub skanie Twojego dowodu muszą być widoczne takie dane jak: imię nazwisko, pesel, data wydania i data ważności dokumentu oraz ciąg literowo liczbowy na dole. Możesz nanieść przekreślenie, znak wodny, napis na dokumencie, istotne jest jedynie abyś nie zakrywał istotnych danych.
Raczej pytanie brzmi czy da się nie wysyłać i aktywować konto ? nie więc co zrobić?