Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dziś otrzymałem informację od Niemieckiego oddziału DHL takiej treści :
@kakabe_2007 Nie otrzymaliśmy na ten moment żadnych informacji na temat opóźnień w statuach. Z tego też powodu nie możemy z pewnością powiedzieć, jaki miałoby to wpływ na terminowość wysyłki. Jednak wszystko powinno działać, jak należy. Jeśli dowiem się czegoś więcej na ten temat, wrócę tutaj z informacją.
Komunikat jest również nieprecyzyjny, ponieważ można też z niego wywnioskować problem ze sprawdzaniem statusów przez klientów, a nie koniecznie brak przesyłania informacji o paczkach do partnerów.
@w_kiwiNie mogę powiedzieć czy informacja jest prawdziwa czy nie. Faktem jednak jest że na Niemieckiej stronie śledzenia przesyłki DHL pojawia się taka informacja. Zamawiam sporo przesyłek z Niemiec transportowanych przez DHL.
@kakabe_2007 Nie mówię, że informacja jest nieprawdziwa, jednak nie dotarły do nas na razie żadne sygnały świadczące o problemach ze statusami przesyłek. 🙂
Coś jest na rzeczy. Moja mama czeka na przesyłkę DHL (nie z allegro). Miała być wczoraj wg sms dzisiaj nie może się dodzwonić na infolinię. 1.5km od niej jest sortownia DHL.
DHL w Niemczech to nie to samo, co w Polsce. W Niemczech jest to marka ich poczty (pełna nazwa firmy to "Deutsche Post DHL").
I teraz jeżeli chodzi o przesyłki, to w Polsce przejmuje i doręcza:
- nr zaczynające się od L, M, Q, R, U, V - Poczta Polska
- nr zaczynające się od C, E, H - DHL Parcel.
Warto zapamiętać, że DHL DE, to po prostu poczta, a nie kurier. I nie mylić z DHL Express, to oddzielna firma, choć w grupie Deutsche Post.