Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hinczycy przejeli moje cale oferty i zmienili sobie ino sprzedajacego i cene , wyszukujac na goglach moich ofert znalazlem moje tylko ze zwieksza cenna dwukrotnie , wchodzac w oferte jest moja tylko zmieniony jest sprzedajacy i cena , w parametrach oferty sa moje dane
jak to jest mozliwe !!???
@KWITBUT pobrali dane z katalogu allegro,.które sam wprowadziles Jeżeli oferta jest niezgodna z zasadami możesz ją zgłosić.
dane z katalogu (które wprowadzasz) są udostępnione dla wszystkich sprzedających ten produkt, chyba ze wykorzystują twoje kody ean albo twoje zdjęcia to możesz prosić o usuniecie.
Chociaż opis produktu, jeśli sam go tworzyłeś, również jest własnością intelektualną? Co Nie? Jak dla mnie tez można prosić o jego usuniecie z aukcji konkurencji.
mi zabrano strone z cała oferta a nie przyłaczono sie do mnie
to sa dwa inne pojecia
jak juz pisalem zabrał moja cała strone i zmienił tylko sprzedajacego i cene towaru a reszta jest cala moja , nawet w parametrach wystepuje jako sprzedajacy bo tam juz im sie nie chce zmieniac danych
sa to sklepy prawdo podobnie chinskie ,w jego pozostalych ofertach jest duzo wiecej ukradzionych ofert ,gdzie jest to samo cenny o 100 % wieksze albo i wiecej . ja trace na tym bo kupujacy widzac takie wysokie ceny idzie do konkurencji i tam kupi podobny zestaw tylko ze duzo taniej
czy allegro walczy z tym czy kazdy robi co chce !!!?????
@KWITBUT ????? co tracisz, przecież jak oni mają drożej to kupią u Ciebie 😄 Po drugie allegro zezwala, sam pobieram zdjęcia i opisy podczas wystawiania, jest to zgodne z regulaminem na co wyraziłeś zgodę, tyle że ja przynajmniej to czytam i poprawiam czy usuwam dane firmy 😄
Druga sprawa to oni robią taki drop wewnętrzny, dublują oferty z ceną x 2 i jak się sprzeda to kupują od Ciebie 😄