anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

PONOWNE SAMOCZYNNE WYSTAWIANIE OFERT ?

fhuartpol
#8 Zapaleniec

Witam na Allegro sprzedaje ponad 20 lat i ostatnio często samoczynnie wznawiają mi się ofert co prawda pojedyncze sztuki , wystawione poprawnie jako 1 sztuka nawet do pierwszego klienta dzwoniłem z zapytaniem ile sztuk było wystawionych potwierdził że jedna a za 2 dni przedmiot ponownie sprzedany gdzie nie było nic wznawiane pisałem do Allegro i milczy ;-( Miał ktoś podobne doświadczenia 

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Sprawdź czy nie masz wznowienia ze wznawianiem także sprzedanych włączonego lub jakiegoś programu zewnętrznego źle ustawionego? Jednak i bez tego to jest normalne. Ciężko udowodnić, bo byś musiał zapisywać absolutnie każdą zakończoną/sprzedaną ofertę by cokolwiek udowodnić, a na koniec i tak by zlali problem jak zlewają go od lat. Też mi się tak robi i na firmowym i na prywatnym koncie. Nie dawno sprzedałam coś na v...., weszłam na Allegro i zakończyłam ofertę. 5 minut później była znowu aktywna. Fakt na prywatnym autowznawianie tylko z prywatnymi egzemplarzami, ale mimo wszystko po ręcznym zakończeniu nie miało prawa sie wznowić. Na prywatnym jeszcze zasłaniasz sie tym autowznawianiem sprzedanych, na firmowym tłumaczysz się jak głupi, że to nie Ty tylko portal... Ja rozumiem, że mozna coś przeoczyć, jednak zdarzały się przedmioty ręcznie zakańczane nawet po 3x... No aż takiej amnezji nie mam...

Od lat ludzie o tym piszą i od lat co najwyżej o programy zewnętrzne pytali, a jak ktoś nie miał to temat ucichał. Teraz już nawet ludziom znudziło sie posty pisać.... Czasem tylko ktoś wkurzony napisze jak 5x zakańczał i nadal sie wznawia...

cztery_bez_atu
#15 Entuzjasta

@AnnaG-Antyki  100/100 Niektóre towary których sprowadzenie trwa dłużej niż 1 - 2 dni, profilaktycznie ręcznie kończę przed zakończeniem sprzedaży ale i to nie uchroniło mnie od tłumaczenia się kupującemu czemu nie mogę Mu wysłać tego za co zapłacił. Chore, dobrze że przynajmniej fizycznie nie boli.

oznacz moderatorów