Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak długo trwa weryfikacja po przesłaniu dokumentów i przelewu? Od ponad tygodnia czekam i nic się w tym temacie nie dzieje pomimo wielu próśb i wiadomości. Miało to trwać 3 dni a trwa ponad 7 dni. Czy w Allegro Finanse ktoś pracuje?
Cześć @DrukujTanio, poprosiłem odpowiedni dział o informacje w sprawie Twojej weryfikacji.
Jak tylko je otrzymam, wrócę do Ciebie w tym wątku.
Jak długo trwa weryfikacja po przesłaniu dokumentów i przelewu? Od ponad tygodnia czekam i nic się w tym temacie nie dzieje pomimo wielu próśb i wiadomości. Miało to trwać 3 dni a trwa ponad 7 dni. Czy w Allegro Finanse ktoś pracuje
@DrukujTanio @alfaprint Którego konta dotyczy Twoja sprawa?
Wszystkich ale weryfikacja jest na: alfaprint
@alfaprint To już lepiej sobie w tym celu zainstalować mobywatela, trzeba tylko zeskanować podany kod Qr w celu weryfikacji. Wszystko gotowe i odblokowane w 5 minut.
Mam mObywatela, wszystko zrobiłem porzez telefon i przelew wefyfikacyjny i teraz robią wszystko by wydłużyć proceduy. Zrobiłem przelew to za trzy dni napisali że on sie przeterminował, zrobilem drugi zapewne znów będzie odpowiedź że mam zrobić kolejny itd.
Wracam @alfaprint, otrzymałem informację, że nasz doradca skontaktował się z Tobą w tej sprawie w zgłoszeniu o numerze 55529208.
Ja już potwierdzenie wysyłam kolejny raz.