anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Prześlij dokumenty, aby odblokować wypłaty Twoich środków

DrukujTanio
#10 Popularyzator

Jak długo trwa weryfikacja po przesłaniu dokumentów i przelewu? Od ponad tygodnia czekam i nic się w tym temacie nie dzieje pomimo wielu próśb i wiadomości. Miało to trwać 3 dni a trwa ponad 7 dni. Czy w Allegro Finanse ktoś pracuje?

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

matt_rose
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

Cześć @DrukujTanio, poprosiłem odpowiedni dział o informacje w sprawie Twojej weryfikacji.
Jak tylko je otrzymam, wrócę do Ciebie w tym wątku.

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów

alfaprint
#7 Wielbiciel

Jak długo trwa weryfikacja po przesłaniu dokumentów i przelewu? Od ponad tygodnia czekam i nic się w tym temacie nie dzieje pomimo wielu próśb i wiadomości. Miało to trwać 3 dni a trwa ponad 7 dni. Czy w Allegro Finanse ktoś pracuje

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@DrukujTanio @alfaprint Którego konta dotyczy Twoja sprawa?

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów

alfaprint
#7 Wielbiciel

Wszystkich ale weryfikacja jest na: alfaprint

oznacz moderatorów

drekenzes
#18 Luminarz

@alfaprint To już lepiej sobie w tym celu zainstalować mobywatela, trzeba tylko zeskanować podany kod Qr w celu weryfikacji. Wszystko gotowe i odblokowane w 5 minut.

alfaprint
#7 Wielbiciel

Mam mObywatela, wszystko zrobiłem porzez telefon i przelew wefyfikacyjny i teraz robią wszystko by wydłużyć proceduy. Zrobiłem przelew to za trzy dni napisali że on sie przeterminował, zrobilem drugi zapewne znów będzie odpowiedź że mam zrobić kolejny itd. 

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

Wracam @alfaprint, otrzymałem informację, że nasz doradca skontaktował się z Tobą w tej sprawie w zgłoszeniu o numerze 55529208.

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów

alfaprint
#7 Wielbiciel

Ja już potwierdzenie wysyłam kolejny raz.

oznacz moderatorów