Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Jedna z naszych aukcji: Primabiotic Collagen GOLD Kolagen do picia 30ml x30 sztuk ELIKSIR MŁODOŚCI została zamknięta przez administratora / moderatora z nieznanych nam przyczyn.
W 'Mój Asortyment' pod zakończoną aukcją widnieje napis: popraw błędy. Gdy klikam aby poprawić błędy jest napisane:
Jak mamy poprawić ewentualne błędy jeżeli ich Państwo nie napisali.
Proszę o jak najszyszy kontakt w tej sprawie.
Pozdrawiam.
@zdrowy_ty Zweryfikuję tę sprawę i wrócę z odpowiedzią.
Witam Pani Nicolo,
Kiedy możemy spodziewać się odpowiedzi z Państwa strony ?
Pozdrawiam.
@zdrowy_ty Jak tylko otrzymam informację, wrócę z odpowiedzią.
@zdrowy_ty otrzymałam informację, że podjęliśmy działania po weryfikacji wiarygodnego zgłoszenia od firmy Antoni Serafin (Natubay), podmiotu uprawnionego do reprezentowania właściciela marki Primabiotic.
Zgłoszenie dotyczyło naruszenia praw autorskich do zdjęć/grafik zamieszczonych w opisie oferty. W ofercie zostały wykorzystane zdjęcia lub grafiki, do których wyłączne autorskie prawa majątkowe posiada inny podmiot.
Jeśli chcesz poznać więcej szczegółów, skontaktuj się z nami przez formularz.
@N_Nitka28 to w końcu można pobierać te zdjęcia z katalogu, czy nie można🤔
Witam,
Zmodyfikowaliśmy naszą ofertę poprzez pobranie zdjęć z katalogu do którego był przypisany produkt.
Chciałbym o to Państwu chodziło i kiedy mogą Państwo wznowić naszą aukcję ?
W razie jakichkolwiek pytań jestem do Pani dyspozycji.
Pozdrawiam.
@zdrowy_ty Ofertę należy wznowić samodzielnie. My nie mamy takiej możliwości.
Witam,
Oferta została wczoraj wznowiona (po modyfikacjach) i do tej pory jej status się nie zmienił.
Prosiłbym o odpowiedź.
Pozdrawiam.
@zdrowy_ty Proszę, napisz, w tej sprawie w kontynuacji zgłoszenia mailowego numer 48595557. na forum nie mam możliwości wskazania Ci szczegółowych informacji na ten temat.
Witam,
Dziękuję za informacje.
Proszę mi jeszcze tylko powiedzieć, gdzie mogę znaleźć moje zgłoszenie o tym numerze, ponieważ na żadnej skrzynce mailowej takiego nie mam ?.?
Pozdrawiam.
@zdrowy_ty Ta wiadomość została przesłana na adres przypisany do tego konta dnia 9.01.25 o godzinie 17:14.