anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Powiąż oferty z produktami

2407pl
#7 Wielbiciel#

Witam serdecznie.

Mam ponad 9000 ofert.

Wystawiałem automatycznie przez BaseLinkera.

Na teraz AUTOMATYCZNE POWIĄZANIA (0)

Ale w liście ofert widzę 3264 ofert nie powiązanych z produktami.

Wszytki oferty są z numerami producentów, większość z EAN.

Tak, część ofert są nie mają produktów w Allegro, ale większość mają. Ręczne powiązanie działa po kodu producenta.

Dla czego automatycznie powiązania nie działa? Nie mogę po prostu ręczne powiązać taką ilość ofert .

Branża motoryzacyjna części zamienny - nie mogę sprzedawać normalnie bez parametrów technicznych i bez powiązania z produktami, samochodami.

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@2407pl Abyśmy mogli to sprawdzić przy takiej liczbie ofert, wskaż mi proszę numery konkretnych ofert, których dotyczy problem. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

2407pl
#7 Wielbiciel#

Pani Ola, to co muszę robić?

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@2407pl Przepraszam, że musiałeś czekać na odpowiedź ode mnie. Skonsultowałam Twoje zgłoszenie z zespołem technicznym i Twoje oferty nie zostały powiązane automatycznie z powodu innych wartości EAN dla tych produktów w naszej bazie. Aby uniknąć takiej sytuacji w przyszłości, najlepiej będzie jeśli podczas wystawiania oferty, skorzystasz z naszej bazy EAN, wówczas będziesz miał pewność co do powiązania danego produktu, z tym z naszego katalogu. 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

2407pl
#7 Wielbiciel#

Jak mogę skorzystać z waszej bazy? mam w mojej bazie numer katalogowy + marka. Gdzie i jak mogę pobrać EAN z waszej bazy do tego masowo przed importem?

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@2407pl Niestety, nie ma możliwości masowego pobrania kodów EAN, ale jest możliwość masowej zmiany parametru przez zakładkę Uzupełnij parametry. Natomiast  sam kod EAN z naszego katalogu możesz wybrać  na etapie wystawiania oferty.

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów