Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Pogubiłam się w kwestii powiązania produktów. Sprzedaję same książki. Nic innego w temacie. Dzisiaj próbowałam wystawić następne i nie mogę ponieważ wyświetla się komunikat, że mam za mało powiązanych produktów. Czy może mi ktoś wytłumaczyć jak mam powiązać książki? Czy do wszystkich prawie 1000szt książek muszę uzupełnić ISBN? Czy w nowych wystawieniach wystarczy? Bo widzę, że teraz jednak mi przyjęło ale z adnotacją, że nie stworzono produktu. dzieki za pomoc
@jankoja Wystawiając książki, powinnaś dodawać kody ISBN.
Najwięcej informacji na temat łączenia ofert z produktami znajdziesz na stronie o produktyzacji.
rozumiem, ale czy to znaczy, że do wystawionych już ponad 500 książek musze wrócic i wpisać kody? czy tylko do nowych?
@jankoja Od 1 września wymagamy, aby 1% ofert sprzedawców z działu Kultura i Rozrywka był powiązany z produktem. Nie spełniłaś tego wymogu, dlatego nie możesz wystawiać nowych, podobnych oraz wznawiać zakończonych ofert bez powiązanego produktu. Zawsze możesz wystawić nową ofertę, jeżeli wybierzesz lub stworzysz produkt w formularzu wystawiania.