anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Powiązanie produktu z ofertami

POL_GUM_DUET
#9 Pomysłodawca#

Witam.

Allegro w jednym z ogłoszeń motoryzacyjnych (8811432376) pomimo, że tego nie chciałem powiązało mi ofertę z sugestią Allegro. Problem w tym, że zmieniła się nie tylko pojemność silnika i moc (niewielka różnica, ale mimo wszystko z dokumentami już się nie zgadza), ale Allegro zmieniło mi w ofercie skrzynię biegów z automatycznej na manualną, a to jest gigantyczna różnica. Nie mogę tej oferty nawet normalnie edytować, żeby to zmienić. Mogę i mogłem podczas wznawiania powiązanie usunąć, ale wtedy wszystkie dane techniczne i wyposażenie muszę wypełniać od początku. Dokładnie to samo mnie czeka jeśli teraz będę chciał edytować tą ofertę. Proszę to poprawić.

Pozdrawiam.

PS. Z ciekawostek dropsa: podczas wysyłania tego posta pojawiła mi się informacja:

"Twój post został zmieniony, ponieważ w treści wiadomości znaleziono nieprawidłowy HTML. Usunięto nieprawidłowy HTML. Sprawdź wiadomość i wyślij ją, gdy uznasz, że jest ona prawidłowa."

Świetnie, ale ja z żadnych tagów HTMLa nie korzystałem w tym momencie.

oznacz moderatorów
27 ODPOWIEDZI 27

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@medalik_2009 Podaj mi numer oferty, która narusza zasady. Zgłoszę ją wówczas do weryfikacji.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

POL_GUM_DUET
#9 Pomysłodawca#

O, jednak ktoś tu z pracowników Allegro żyje np.  @nat_not

Miło mi, że wątek się rozwija. Natomiast chciałbym wreszcie się dowiedzieć co mam zrobić ze swoją sprawą, bo załatwienie prostej rzeczy tak długi czas jest absurdalne. A jeśli nie jesteście w stanie tego naprawić czekam na instrukcję w jaki sposób uzyskać rekompensatę za czas w którym moje ogłoszenie było błędnie wyświetlane nie z mojej winy.

oznacz moderatorów

cloudcloud
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@medalik_2009  podeślij mi proszę numer tej oferty. 

Klaudia
   Były Moderator
oznacz moderatorów

POL_GUM_DUET
#9 Pomysłodawca#

O proszę. Jest i drugi.

Nawet zadaje to samo pytanie co padło 43 minuty wcześniej od innego pracownika. Dobra komunikacja w korporacji to podstawa.

A ja sobie czekam... Za 4 dni minie miesiąc od założenie przeze mnie tego wątku. I generalnie jestem z tym tematem w tym samym miejscu gdzie byłem wtedy.

oznacz moderatorów

medalik_2009
#17 Koryfeusz#

@cloudcloud @nat_not 

Rozumiem ciężko jest wpisać w wyszukiwarkę, widoczny na zrzucie ekranu numer EAN?

Poza tym gratuluję Wam! Uśmiałem się jak norka czytając o ofercie łamiącej zasady Allegro. Oferty nie naruszają regulaminu, regulamin jest naruszany przez Allegro, przez tytuł pozycji w katalogu produktowym. Po pierwsze nazwa towaru zakazanego, po drugie nazwa wprowadzająca w błąd, nie mająca związku z oferowanym produktem. Najlepiej widać to na poniższym screenie.
Zanim zaczniecie mieć jakieś wymagania wobec sprzedawców to wymagajcie rzetelności od swoich pracowników, bo gdzie nie spojrzeć to jakaś fuszerka.

Screenshot_2020-03-03 Netflix konto 30 DNI 4K Ultra HD miesiac polskie - Opinie i ceny - sklep internetowy Allegro pl.png

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@medalik_2009 Oferty naruszające zasady możemy zgłosić do weryfikacji, kiedy podasz nam ich numery, nie oznaczenie EAN. 

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

medalik_2009
#17 Koryfeusz#

@nat_notnaprawdę aż taki masz problem ze zrozumieniem czytanego tekstu?

oznacz moderatorów

cloudcloud
Była Moderatorka
Była Moderatorka

👀

Klaudia
   Były Moderator
oznacz moderatorów