Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Szanowni Państwo,
Po ostatnich zmianach nie otrzymuje powiadomień o dyskusjach czy reklamacjach - dokładnie chodzi o reklamacje. Mowa tutaj o powiadomieniach Allegro. W sales center - w zakładce moja sprzedaż [ dyskusje do rozwiązania] w ogóle te narzędzie nie działa jak powinno. Czasami widnieją tam 4 dyskusje do rozwiązania - a na wszystkie były odpowiedzi i tak naprawdę jest pusto.. dzisiaj była 1 dyskusja, a okazało się że są nowe 2 reklamacje plus kilka w toku. Nie rozumiem tego licznika co on wskazuje dokładnie.
EDIT: Mam też wiele dyskusji rozwiązanych ale w waszym systemie reklamacyjnym i dalej wiszą nie wiadomo po co w dyskusjach.
@efinchpl Upewnij się, że masz włączone powiadomienia o dyskusjach.
Nie otrzymujesz powiadomień o nowych dyskusjach, czy reklamacjach na maila? W Sales Center jak to wygląda? W prawym górnym rogu nie widzisz nowych wiadomości? Doprecyzuj proszę.
Na chwilę obecną to wygląda tak:
Jest niby powiadomienie- ale w dyskusjach i reklamacjach pusto.
Rano było tak samo. A miałem 2 reklamację złożone przez użytkowników w którym Chat Alina coś napisała ale gdyby klient do mnie zadzwonił to nie wiedziałbym że w ogóle pisał.
@efinchpl Proszę, dodaj zrzuty ekranu, które nie są przycięte i obejmują cały ekran - wraz z paskiem adresowym przeglądarki, datą i godziną.
Proszę o odpowiedź.
Dzisiaj z kolei miałem "reklamację" Powiadomienia w ogóle nie było. Zdjęcia są w poprzednim poście.
@efinchpl Dzięki za zrzuty. Sprawa jest weryfikowana przez nasz dział techniczny. Proszę Cię o chwilę cierpliwości.
@efinchpl poproszę jeszcze o doprecyzowanie. Otrzymałeś od nas wiadomość e-mail na temat dzisiejszej reklamacji, jak rozumiem problem polega na tym, że w powiadomieniach tutaj:
Wciąż jest jedynka, jak wczoraj? Więc nie widzisz z poziomu zakładki Moja sprzedaż, że jest nowa reklamacja?
Gdy wejdziesz w zakładkę Reklamacje i Dyskusje, to czy widzisz tam dzisiejszą reklamacje (również poproszę o zrzut)?