Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
czy istnieje jakaś forma powiadomień wysyłanych na telefon np sms o pojawieniu się wiadomości od kupującego bądź sprzedanym przedmiocie? Interesuje mnie czy jest coś w rodzaju wiadomości "push" widocznej od razu na tel a nie wchodzeniu na maila co jakiś czas.
pozdrawiam
@_gregors_ Możesz ustawić powiadomienia push w aplikacji. Będą informować o sprzedanym przedmiocie lub nowej wiadomości na czacie.
Nie działa mimo zaznaczonych opcji, tutaj był podobny problem :
@_gregors_ Jeśli masz włączone powiadomienia dotyczące wiadomości na czacie w aplikacji Allegro, a powiadomienia nie przychodzą, to prawdopodobnie zależy to od ustawień w Twoim telefonie (i zablokowaniu powiadomień push w aplikacji).
Mam zaznaczone to co na zdjęciu, telefon jest tak ustawiony jak na inne aplikacje które powiadomienia wysyłają, na aukcjach były sprzedaże od czasu tej dyskusji, niestety dalej nie ma powiadomień, jestem ciekaw czy innym się coś pojawia
@_gregors_ Z jakiej dokładnie wersji aplikacji korzystasz?
wersja nr 7.7.0 na tel z systemem ios
@_gregors_ Android czy iOS?
iOS 16.1.1
@_gregors_ dziękuję, zweryfikujemy dlaczego nie otrzymujesz powiadomień i wrócę do Ciebie z informacjami, gdy dostanę szczegóły w Twojej sprawie.
@_gregors_ mam jeszcze prośbę o sprawdzenie, czy masz włączone zgody systemowe do pokazywania powiadomień na urządzeniu z którego korzystasz. Nie chodzi o ustawienia na koncie Allegro, tylko ustawienia w telefonie, w iPhone znajdziesz je na liście aplikacji wchodząc w opcje Ustawienia>Powiadomienia>Styl powiadomienia.
wszystkie zgody w telefonie jak i w allegro mam włączone, dziś nawet dostałem wiadomość push o wysyłce zakupionego przeze mnie przedmiotu ale o swojej sprzedaży wiadomości push nie dostaje.
Mam pytanie do innych sprzedających, z czego korzystacie aby dostać wiadomość w tel o swojej sprzedaży?
@_gregors_ Mam jeszcze jedno pytanie, czy sprzedaż dotyczy ofert z Allegro, czy Allegro Lokalnie?
Dotyczą sprzedaży na Allegro
@_gregors_ Skonsultowałam tę kwestię z zespołem i nie wysyłamy powiadomień o sprzedaży na Allegro. Jedyne notyfikacje jakie możesz otrzymywać to te o zakończonej oferty na Allegro Lokalnie, ale do tego musisz mieć zainstalowaną aplikację Allegro Lokalnie.
Dzięki za odpowiedź, a nie wiesz może czego sprzedający używają żeby być poinformowani o sprzedaży oprócz maila?
@_gregors_ Zamówienia od kupujących możesz sprawdzić w każdej chwili w tej zakładce, ale powiadomienia mailowe to najpopularniejsze rozwiązanie.