anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Powielone oferty?

Ares_Sklep
#8 Zapaleniec

Witam.

Wystawiam oferty. 
Posiadam ręcznie robione smycze i obroże, bez kodu EAN. Wystawiam w kategorii rękodzieło. Posiadam smycze w czterech długościach i czterech kolorach. W kolorze czarnym, różowym i niebieskim wystawiłem wszystkie długości i jest ok, przy kolorze czerwonym pojawia się problem, bo 3 oferty zostały odrzucone ze względu na powielone oferty. 
One nie są powielone. Smycz ma różne długości co za tym idzie inna cena. Jedynie zdjęcia się powtarzają, bo tak naprawdę to jest ten sam produkt, tylko dłuższy lub krótszy. Długość jest opisana w tytule i opisie oferty. 

Co z tym można zrobić, żebym mógł wystawić?
Inne kolory wystawiły się normalnie.

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

_HolaOla_
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Ares_Sklep czy możesz podać mi numery tych ofert? 

Ola
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

Ares_Sklep
#8 Zapaleniec

18775218244, 18775215417, 18775209755

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Ares_Sklep dziękuję. Skonsultuję z zespołem co powinieneś zrobić, aby rozwiązać ten problem i wrócę do Ciebie z informacjami. 

Ola
oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Ares_Sklep jak obiecałam, wracam i polecam wystawić każdy produkt osobno. W tej chwili wszystkie trzy oferty połączyłeś z tym samym produktem w Katalogu Allegro, a smycz 5 metrowa wygląda prawdopodobnie inaczej 15 metrowa. Jeśli do każdej oferty dodasz inne zdjęcia, system nie będzie ich traktował jako duble tej samej oferty. 

Ola
oznacz moderatorów