Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Drogie allegro, i w tym przypadku to nie jest komplement , miałem pecha i sprzedałem wentylator za 350 zł. Oczywiście wykupiłem wcześniej prowizje za 19 i teraz po sprzedaży dodatkowo muszę Wam oddać prawie 70 zł. Nie widzicie że to wszystko nie idzie w dobrym kierunku ? Pierwsze co zrobiłem to wyłączyłem wyróżnienia, bo one zamiast wyróżniać pogrążają moją firmę. Pozdrawiam
@pc-connect_pl Źle to robisz. Masz kilka rodzajów golarek. Wyróżnij jedną, a pozostałe połącz z nią w wielowariantowość. Wszystkie jakie masz. Będzie na nie więcej wejść, bo będą wchodzić z wyróżnionej. Podobnie z innymi przedmiotami.
@WREDZIA-W1 jest to jakieś rozwiązanie. Dzięki. wielkie
@pc-connect_pl Teraz masz bez sensu wyróżnione aż trzy golarki i nic innego. Następnym razem zrób jak mówię i zamiast dwóch golarek wyróżnij jedną, najpopularniejszą maszynkę do mięsa i np. wentylator. Resztę dołącz w wielowariantowości. Mam nadzieję, że jasno to napisałam i wiesz w czym rzecz.
Oczywiście się że wiem , jednak w związku z dużą ilością parametrów, nie da się powiązać jednej golarki z innymi , zawsze brakuje jakiegoś parametru @xyz96 ma rację
@WREDZIA-W1, pod warunkiem, że wielowariantowość połączy ze sobą te konkretne oferty. U mnie łączy dość dowolnie, np. herbatę łączy po marce i kolorze. Nie połączy zielonej z czarną tej samej marki🙂
@konto zamknięte A jakie masz tam parametry?
@WREDZIA-W1, w przypadku jednej marki łączy kolor i formę/wzór, nie ma siły żeby do czarnej dołożyć zieloną czy czerwoną. Co jest idiotyczne, bo połączenie całej marki daje konkretną wielowariantowość.🙂 Ale, tu chodzi o kategorie. Nie można połączyć produktów z różnych kategorii czy podkategorii.
@WREDZIA-W1 Nie można łączyć w tak zwaną wielowariantowość wszystkich produktów o tej samej nazwie, o tym samym przeznaczeniu. To mają być różne wersje tego samego produktu, różniące się kolorem, rozmiarem itp. To nie może być połączenie wszystkich istniejących golarek, różnych marek, różnych modeli itp.
@xyz96 Ja tam łączę wszystko jak leci i jest git. Przecież golarka to golarka, a nie żelazko.
niestety tak się nie da, są sieciowe akumulatorowe z trymerem , lub bez z możliwością mycia i bez itd itd, da się połączyć góra dwie oferty
@pc-connect_pl No to dupa 😞
@WREDZIA-W1 i to zbita 😐
@pc-connect_pl napisał "miałem pecha i sprzedałem wentylator za 350 zł. Oczywiście wykupiłem wcześniej prowizje za 19 i teraz po sprzedaży dodatkowo muszę Wam oddać prawie 70 zł"
To teraz prowizję płaci się PRZED sprzedażą?
PS: Jakiej pomocy oczekujesz? Mamy zapłacić za Ciebie?
Ty też masz dość CZARNEJ LISTY KUPUJĄCYCH? Poprzyj pomysł!
@Client:79179573 oczywiście że nie, nawiązuje tylko do ostatniej podwyżki allegro. Niestety przy takich wysokich prowizjach, jest porostu ciężko. Myślę że powinna pojawić się informacja podczas wystawiania przedmiotu informująca o aktualnej kwocie prowizji po sprzedaży wtedy łatwiej by było ustalić poziom cen
jest kalkulator
@pc-connect_pl Ano, 31 lipca w tej akurat kategorii prowizja skoczyła z 5% na 12%, dodatkowo prowizje od sprzedaży wyróżnionych ofert skoczyły z 50% na 60% - nie czytałeś mejla od allegro w połowie lipca?
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
ja przy 330 oddaje 60 zł i to za kazdym razem słyszę o jakieś ukrytej prowizji od wielkosci zamówiena 18% przy zapytaniu gadane zostalem wyrzucony z dyskusji przez Allegro
@SanexHurtowBHP Jeżeli chodzi o prowizje, to trzeba mega dokładnie analizować załączniki w regulaminie wraz ze zmianami. Możemy sobie niestety ponarzekać, lecz regulamin robi swoje. Ja już nawet nie wyróżniam ofert w kategoriach Dom i Ogród, bo zabierają mi cały zysk (18% łącznie, i to jeszcze z kosztem przesyłki).