Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy tylko u mnie wyświetla się błąd Wystąpił błąd podczas wystawiania oferty:
Brak uzupełnionych danych o dostawie. (PRICE_LIST_NOT_SAVED offer.delivery) ? Od jakichś 20-30 minut nie da się wystawić żadnego przedmiotu bo wyskakuje ten błąd. Proszę o pomoc @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Witam, mam tak samo. Też się zastanawiałem, o co chodzi i szukałem jakichś rozwiązań. Ale wychodzi na to, że to jakiś szerszy błąd.
@fitness-sklep_pl czy próbowałeś skorzystać z innej przeglądarki? Czy wystawiasz ją za pomocą Baselinkera? Czy możesz podać numer oferty, jaką próbujesz wystawić?
Próbowałem, tak baselinker Nie wiem gdzie znajduje się niestety numer oferty, ale kolega u góry także napisał że mu coś nie działa
Tak, z BaseLinkera. Dzisiaj wszystko działało, coś się zepsuło mniej więcej 40 minut temu. Wyrzuca tylko błąd, nie podaje numeru oferty, którą próbuje wystawić
@best4cars_pl @fitness-sklep_pl zgłoście to proszę do Baselinkera. Nie mamy innych zgłoszeń na ten temat, więc najprawdopodobniej jest to problem po stronie aplikacji, z której korzystacie.
Na baselinker pisze:
Aktualnie po stronie Allegro występują problemy, które mogą uniemożliwiać wystawienia aukcji. Zostały one już zgłoszone do obsługi Allegro i czekamy na rozwiązanie problemu. Prosimy o cierpliwość.
There are currently problems on the Allegro side that may prevent listing auctions. These have already been reported to Allegro support and we are waiting for the problem to be resolved. Please be patient.
Witam mam podobny problem ale wystawiam aukcję nie z baselinkera tylko z modułu od innego dostawcy w moim przypadku X13
MOTUL GEAR COMPET 75W140 1L OLEJ PRZEKŁADNIOWY: Wystapiły nastepujące błędy:
@fitness-sklep_pl @kwiatekm-72 @best4cars_pl zgłosiłam to do Działu technicznego, dam znać gdy otrzymam odpowiedź!
[aktualizacja 14.12.2022]
Problem nie powinien już występować. Dziękuję za cierpliwość!
na Sky Shopie - to samo 😞
Czy już coś wiadomo z tym problemem?
nadal nie dziala 😕
U mnie w dalszym ciągu nie działa. Wystawiam z BL.
wciąż nie działa 🙂
U mnie to samo PRICE_LIST_NOT_SAVED offer.delivery