Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witajcie.
Mam taką sytuację. Kupujący wczoraj wygrał u mnie licytację i ją opłacił. Wygenerowałem etykietę i dziś chciałem ją wysłać (czas wysyłki mam ustawiony do 3 dni) Kupujący dziś poprosił mnie abym wysłał przesyłkę dopiero za 7 dni od dnia kiedy wygenerowałem przesyłkę. Mam pytanie do Was co mogę lub powinienem zrobić aby nie spaść w rankingu allegro lub nie łamać jakiś zasad allegro? Nie chciał bym aby ocena punktacji czy czegoś tam allegro mi spadła a chciałbym aby klient był zadowolony. Poradźcie proszę.
@fari1975 Cześć. 🙂 Kiedy paczka będzie już opóźniona, to napisz do nas, podaj numer zamówienia i zrzut wiadomości od kupującego z prośbą o wysyłkę za 7 dni. Wykluczymy to zamówienie ze statystyk.
Czy wystarczy jak w tym wątku napiszę i podam nr zamówienia czy zrobić to mam gdzie indziej ? I czy wystarczy zrzut SMS którego kupujący z prośbą mi wysłał czy poprosić go o wiadomość przez allegro ?
@fari1975 Najlepiej będzie, żeby napisał przez Allegro 🙂 i wtedy możesz wstawić to w tym wątku, resztą zajmę się ja
Dziękuję za odpowiedź i poradę. Po konsultacji z klientem sprawa wygląda tak że przesyłkę wysyłam i ktoś mu ją odbierze. Temat w takim razie zamykam.
Ważny jest dowód czy sms czy mail to już bez różnicy.
@fari1975 jak masz na piśmie prośbę kupującego to allegro ci może wykluczyć tą paczkę z statystyk na wniosek i wyślesz opóźnioną
Dziękuję za odpowiedź.