anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Probem z ciągłością decyzji działu bezpieczeństwa - gdzie złozyć reklamację

Zaprosiny
#7 Wielbiciel#

Grupowicze, 

Pytanie do jakiego działu lub kontakt mogę złozyć reklamację na działanie działu bezpieczeństwa transakcji.

Problem polega na zdarzeniu " co pracownik to inna decyzja" a co  nie ma ciągłości. w 2021 otrzymałem informację po weryfikacji oferty co do jednego zapisu wraz ze wskazaniem jak może wyglądać, a w kolejnym tickecie otrzymałem cytat mojej wersji z informacją "Nie narusza naszych zasad". Teraz przy kolejnej weryfikacji oferty jest kolejny pracownik, który podważą zgodność z regulaminem tego zapisu co do którego była taka informacja oraz o zgrozo odpisuje " .....jeżeli zrobicie to i to wtedy nie będziemy mieli zastrzeżeń."  Czy na pewno ? za chwilę pojawi się kolejny i mowa trawa. Pracownicy powinni operować na regulaminie i wydana decyzja przy niezmienności regulaminu w powiązanym zakresie winna być ważna. Jestem tak no to wkurzony, bo nie da się tak prowadzić działlności, gdy przychodzi jakiś tam Janusz lub Olcia mówi, że tamto to nie , ale teraz jak tak to będzie git.

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Zaprosiny W prowadzonej korespondencji mailowej możesz zgłosić, że chcesz złożyć reklamację dotyczącą obsługi zgłoszenia. Konsultacni przekierują wiadomość do odpowiednich osób lub wskażą Ci właściwą ścieżkę.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Zaprosiny
#7 Wielbiciel#

Dziekuje za info, 

Tak też zrobił pracownik z DB i poinformował mnie o tym, że reklamacja została przesłana do działu reklamacji. Niemniej , jak chciałbym znać co zawiera reklamacja i w związku z czym jest złozona i jakie dowody zostały przekazane. Istotne dla mnie jest zareklamowanie działania działu, a nie pracownika ( bo ten ma jakies nowe wytyczne) w związku ze zmiana interpretacji zapisu, co do którego została wydana opinia tegoż działu w 2021 pozytywna, a od tamtej pory w zakresie powiązanym z Regulaminem, w szczegółności opis oferty, gratisy ranaty i naliczanie dodatkowych opłat nie było zmian mogących dawać zmianę optyki w/w zakresie.

oznacz moderatorów

RED
#21 Demiurg#

I to jest podsumowanie jakości obsługi allegro

Niemniej , jak chciałbym znać co zawiera reklamacja i w związku z czym jest złozona i jakie dowody zostały przekazane.

oznacz moderatorów