Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy na githubie ktoś tam pracuje?
Do wczoraj wszystko ładnie działało (jeszcze o 22:00 robiłem oferty) a dzisiaj na proste zapytanie
https://api.allegro.pl/sale/products?phrase=72-0745&category.id=250885
dostaję jakieś śmieci.
Api się wysypało czy coś się pozmieniało? Bo nie widzę by w dokumentacji nagle pojawił się inny sposób wysyłania zapytań
@mix-mce Jeśli zgłosiłeś problem na dedykowanym forum, proszę Cię o cierpliwość. Wkrótce otrzymasz odpowiedź od specjalistów.
To może inaczej, tak samo nie działa mi wyszukiwanie produktów przez formularz wystawiania oferty allegro. Więc jestem coraz bardziej przekonany że znów allegro bawi się w betatesty na serwerze produkcyjnym.
@mix-mce Jeśli problem występuje niezależnie od przeglądarki, z której korzystasz, prześlij zrzuty ekranu, na których będzie przedstawiony. Skonsultuję tę sprawę z zespołem technicznym.
@nat_not ale że jak, mam wysłać zrzut ekranu z informacją "Nie znaleźliśmy tego produktu w Katalogu Allegro" ?? W czym to komuś pomoże?
Wpisuję cokolwiek w wyszukiwarkę mam taki sam komunikat. Chcę połączyć ofertę z produktem, mam taki sam komunikat. Chcę zmienić produkt w ofercie, mam taki sam komunikat. W skrócie, wyszukiwanie produktów nie działa.
Witam.
Nie działa dzisiaj wyszukiwanie produktów z katalogu allegro, co uniemożliwia powiązanie produktów. Czy ktoś ma podobny problem?
yep, pisałem już 3h temu, allegro jeszcze nie stwierdziło że nie działa
Chyba właśnie zaczęło coś działać, ale nie wydaje mi się by był dostęp do wszystkich produktów.
@mix-mce @extraserv Poprosiłam zespół techniczny o sprawdzenie. Niestety wciąż czekam na odpowiedź.
@nat_not już naprawili, szkoda tylko że mam pół dnia wystawiania ofert w plecy