Cześć
Mam problem z czasem dostawy
Wysyłam paczki na bieżąco , wszędzie na aukcjach czas dostawy to 2 dni i tak zawsze jest , a idealnie przed świętami nagle przewidywany czas dostawy to 9 dni ?! Proszę o pomoc bo to zaniża sprzedaż
wszystko jest poprawnie z zapowiedziami, masz dwa dni i dziś wygasili Ci dostawy przed świętami
Informację o dostawie przed świętami będziemy wyświetlać w ofertach od 12 grudnia. Sprawdź w tabeli poniżej, w jakich ofertach i jak długo kupujący będą widzieć to oznaczenie.
| Kiedy | W jakich ofertach |
| 12 grudnia | w ofertach z deklaracją wysyłki 5 dni i krótszą |
| od 13 grudnia | w ofertach z deklaracją wysyłki 4 dni i krótszą |
| od 16 grudnia | w ofertach z deklaracją wysyłki 3 dni i krótszą |
| od 17 grudnia | w ofertach z deklaracją wysyłki 2 dni i krótszą |
| od 18 grudnia | w ofertach z deklaracją wysyłki 1 dzień lub natychmiast |
| 23 grudnia | w ofertach z wyświetloną godziną wysyłki tego samego dnia dla metod dostawy od przewoźników z programu Allegro Delivery |
Czyli w każdej aukcji mam zmieniać na wysyłkę natychmiast a potem znowu z powrotem na dwa dni ?! bo nie rozumiem
Tak, też tak zrobiłem i działa
@kostas11 Pocztę już mi wyrąbali za 11 dni mimo deklaracji 1 dzień .
@mdrogeria bo poczta ma chyba 3 dni a teraz pewnie wydłużyli stąd tak pokazuje, allegro dba o kupujących i co by wszystko szło Allegro Delivery 😄
@kostas11 najgorsze to , że Delivery promują , DPD i Orlen jeszcze względnie się wyrabiają ,ale dlh .... dostaję gęsiej skórki jak widzę ,że mam przez tego zakałę puszczać paczkę , pewnie jutro sypnie bo se wczoraj pozwoliłem na zgryźliwość to pewnie odpłacą pięknym za nadobne .