Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Założyłem konto firmowe. Dosłownie szósty raz wysyłam te same dokumenty weryfikacyjne. Za każdym razem odmowa weryfikacji. Nikt nie potrafi mi powiedzieć dlaczego tak się dzieje. Osiem razy rozmawiałem z pracownikiem allegro przez telefon. Za każdym razem byłem przełączany do tajemniczego " odpowiedniego działu " w którym nikt nigdy nie odebrał połączenia - osiem razy:( Pracownik allegro " umawiał " mnie więc na rozmowę telefoniczną z pracownikiem " odpowiedniego działu " - nikt do mnie nigdy nie zadzwonił. W międzyczasie allegro dodatkowo zablokowało mi konto ponieważ ich wewnętrzny cyfrowy system uznał mnie za allegrowego przestępcę " rozsyłającego spam " Pięć dni walczyłem o odblokowanie konta na co poświęciłem ładnych parę godzin - rozmowy telefoniczne wyjaśnienia zdjęcia sprzedawanego towaru. W końcu odblokowali.....ale tożsamość i rachunek bankowy nadal nie potwierdzone. Po raz kolejny wysyłam dane dowód robię zdjęcie z dowodem przy twarzy....dziś łaskawie system przyjął moje dane fakturowe a rachunek do wypłat nadal nie potwierdzony.....i prośba o kolejną weryfikację z wysłaniem tych samych dokumentów które wysłałem osiem razy. Czy jak coś się nie udało osiem razy to robione tak samo uda się za dziewiątym? czy ktoś normalny tak robi? Pytam - czy nie można napisać maila - nie zgadza się to i to a nie w kółko odpisywać że nie przeszło? może ktoś miał podobną sytuację lub jakiś moderator coś pomoże? dodam jeszcze , że na innej platformie na te same dane weryfikacja przeszła za pierwszym razem....
Serio? ja sprzedaję za max 3-4 tysie miesięcznie i jestem zagrożeniem? rozumiem ,że sprawa dotyczyłaby masowej sprzedaży nowych zestawów. Ale stare kolekcjonerskie nie produkowane? trudno w to uwierzyć , ze to w ogóle możliwe....:(