anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z danymi do wypłat przy koncie firmowym.

tylkouniegobis
#7 Wielbiciel#

Założyłem konto firmowe. Dosłownie szósty raz wysyłam te same dokumenty weryfikacyjne. Za każdym razem odmowa weryfikacji. Nikt nie potrafi mi powiedzieć dlaczego tak się dzieje. Osiem razy rozmawiałem z pracownikiem allegro przez telefon. Za każdym razem byłem przełączany do tajemniczego " odpowiedniego działu " w którym nikt nigdy nie odebrał połączenia - osiem razy:( Pracownik allegro " umawiał " mnie więc na rozmowę telefoniczną z pracownikiem " odpowiedniego działu " - nikt do mnie nigdy nie zadzwonił. W międzyczasie allegro dodatkowo zablokowało mi konto ponieważ ich wewnętrzny cyfrowy system uznał mnie za allegrowego przestępcę " rozsyłającego spam " Pięć dni walczyłem o odblokowanie konta na co poświęciłem ładnych parę godzin - rozmowy telefoniczne wyjaśnienia zdjęcia sprzedawanego towaru. W końcu odblokowali.....ale tożsamość i rachunek bankowy nadal nie potwierdzone. Po raz kolejny wysyłam dane dowód robię zdjęcie z dowodem przy twarzy....dziś łaskawie system przyjął moje dane fakturowe a rachunek do wypłat nadal nie potwierdzony.....i prośba o kolejną weryfikację z wysłaniem tych samych dokumentów które wysłałem osiem razy. Czy jak coś się nie udało osiem razy to robione tak samo uda się za dziewiątym? czy ktoś normalny tak robi? Pytam - czy nie można napisać maila - nie zgadza się to i to a nie w kółko odpisywać że nie przeszło? może ktoś miał podobną sytuację lub jakiś moderator coś pomoże? dodam jeszcze , że na innej platformie na te same dane weryfikacja przeszła za pierwszym razem....

oznacz moderatorów
20 ODPOWIEDZI 20

tylkouniegobis
#7 Wielbiciel#

Serio? ja sprzedaję za max 3-4 tysie miesięcznie i jestem zagrożeniem? rozumiem ,że sprawa dotyczyłaby masowej sprzedaży nowych zestawów. Ale stare kolekcjonerskie nie produkowane? trudno w to uwierzyć , ze to w ogóle możliwe....:(

oznacz moderatorów