Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
W momencie generowania etykiety wyskoczył błąd jak na zdjęciu
Kod pocztowy nadawcy znajduje się poza obszarem One Kuriera.
To nie bardzo mogę teraz cokolwiek kliknąć, żeby coś zmienić. Co powinnam w takiej sytuacji zrobić? Proszę o szybką pomoc, ten kurier lada chwila będzie po odbiór paczki @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Jest to o tyle dziwne, że nie pierwszy raz nadaję paczki w ten sposób i nagle jestem poza obszarem One Kurier (Kielce)
@wiki0441 Podaj mi proszę numer zamówienia, którego dotyczy ten problem.
23d91790-b750-11ed-9aba-df6112353ff6
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Udało mi si wrócić do okna zamawiania przesyłki (tego gdzie wpisuję wymiary paczki), ale czemu mój kod pocztowy jest poza obszarem? Nic nie zmieniałam
@wiki0441 Zgodnie z informacją dostępną na tej stronie Twój kod jest faktycznie poza obszarem obsługiwanym przez Kuriera Allegro One. Napisz w tej sprawie na adres: onehandlowy@allegro.pl. Jeśli chodzi o dzisiejsze zamówienie, czy jesteś w stanie je nadać z innego adresu?
Niestety nie jestem w stanie nadać go z innego adresu. Pod tym adresem mam magazyn i stąd tylko nadaję paczki. Napiszę wiadomość na podanego maila. Proszę jednak o wyłączenie w/w zamówienia ze statystyk, gdyż dziś kurier już nie odbierze ode nie paczki, i zamówienie wyjdzie z opóźnieniem, ale nie z mojej winy.
Poczta prosi mnie o sprawdzenie, czy adres mailowy na pewno jest prawidłowy. Czy mogę o to prosić?
@wiki0441 Tak, adres jest prawidłowy.