Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wystawiałem na allegro rzeczy po rodzinie. Miałem kiedys laptopa HP, który był uszkodzony. Sprzedałem go na czesci na **piiip**ie. Wystawiłem z niego procesor na licytacji. Omyłkowo wpisałem ze procesor jest sprawny. Wylicytował jakiś , który prowadzi firme dostarczajaca internet w szczecinie. Po wygranej licytacji zadzwonilem sie zapytac jaki ma bank aby przelał mi jako wewnetrzny ( nie chodzi mi o prowizje ) Sprzedalem tez laptopa na allegro ktorego chcialem wyslac i chcialem 2 wysylki w tym samym dniu aby nie tracic czasu. Niestety Pan był bardzo chamski niemiły. Nastepnego dnia przed wyslaniem laptopa sprawdzilem w serwisie komputerowym ten procesor, ktory okazal sie uszkodzony. Kupujacy nie przyjmuje tego do wiadomosci. DOMAGA SIE WYSYLKI MIMO ZE NIE ZAPLACIL ZA PRZEDMIOT. Grozi mi sadem mimo iz nie jestem elektronikiem popelnilem pomylke. Otworzył dyskusje na allegro co dalej ??
Procesor nie dawal obrazu w serwisie wiec go wyrzucilem do smietnika dla swietgeo spokoju bo byl uszkodzony kupujacy nie zaplacil dałem dowod jako billing z konta na ktore mial przelac czy cos mi grozi ??
zadeklarowałem zwrot pieniedzy o ile przeleje na podany prze ze mnie nr konta nie przelał
NA ALLEGRO
od 22 lat i 1 miesiąca
OSTATNIE LOGOWANIE
dzisiaj o 20:24
NO COŚ ZACZAL SIE LOGOWAC
PÓKI CO CISZA
Administrator usunął ocenę usunelismy komentarz neg od niego
oraz uregulowałem prowizje PÓKI CO CISZA
Usunęłam wskazany komentarz - naruszał on nasz regulamin, ponieważ zawierał słowo o kwalifikatorze "pogardliwy" w SJP. Przypominam, że komentarz mogę usunąć tylko w wyjątkowych sytuacjach, które opisane zostały przez nas w artykule: https://allegro.pl/pomoc/dla-sprzedajacych/oceny-i-komentarze/kiedy-mozemy-ingerowac-w-opinie-kupuja....
| |
|
| 31 grudnia 2022 |
|
Sprzedający natrętny i nachalny. Wysyła dziesiątki wiadomości i wielokrotnie dzwoni. Suma summarum, kolejnego dnia po wygranej aukcji ,informuje ze przedmiot sprzedał poza allegro i nie wyśle wylicytowanego towaru. OMIJAJCIE TEN PRZYPADEK Z DALEKA!!!
Procesor Intel Core i7-2670QM 2,2 GHz
NIE ODPUSZCZA NIE PODDAJE SIE
@piotrek89151900 napisał(a):
Niestety, dubelt nie poleca zakupów u Ciebie.
31 grudnia 2022
Zgodność z opisem
★☆☆☆☆
Obsługa kupującego
★☆☆☆☆Komentarz
Sprzedający natrętny i nachalny. Wysyła dziesiątki wiadomości i wielokrotnie dzwoni. Suma summarum, kolejnego dnia po wygranej aukcji ,informuje ze przedmiot sprzedał poza allegro i nie wyśle wylicytowanego towaru. OMIJAJCIE TEN PRZYPADEK Z DALEKA!!!
Przedmioty z zamówienia
Procesor Intel Core i7-2670QM 2,2 GHz
NIE ODPUSZCZA NIE PODAJE SIE
Jak nie było zapłaty to napisz do allegro może usuną negatyw
jeśli nie to @piotrek89151900 nie marnuj nerwów i energii na takie bzdury
Nie matacz. Poczekaj na zapłatę ( której na 99,99% nie będzie )
ALLEGRO NIE CHCE USUNAC TEGO NEGATYWA , zapłaty nie ma nadal