Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
WITAM KIEDY BĘDZIE MOŻNA NADAWAĆ PRZESYŁKI Z ALLEGRO UPS OD WCZORAJ JEST PROBLEM PROSZĘ O ODPOWIEDŹ
@ProZdrowotnii, czy problem występuje również po wyczyszczeniu przeglądarki oraz jej zmianie?
tak, występuje wyczyściłem historię oraz zainstalowałem nową przeglądarkę
Również nie możemy nadać przesyłki kurierem UPS za pomocą narzędzia Wysyłam z Allegro. Proszę o informację na ten temat.
@longlife77 @etumi_pl @MevoSklepPL @ProZdrowotnii @Halfrunt obecnie występuje problem z nadaniem przesyłek w Wysyłam z Allegro - dotyczy to UPS. Pracujemy nad jego rozwiązaniem. Przepraszam Was za niedogodności.
AKTUALIZACJA (22.11.2021 g. 15:56):
Otrzymałam informację, że problem już nie występuje i można nadawać przesyłki Allegro UPS przez Wysyłam z Allegro.
Poinformowaliśmy kupujących, że ich przesyłki mogą się opóźnić z powodu awarii.
Nie martwcie się jakością sprzedaży - zamówienia złożone w trakcie awarii wykluczymy ze statystyk, które uwzględniamy w miarach:
- Numery przesyłek uzupełnione w terminie
- Wysyłka w terminie
- Procent zamówień z szybką dostawą.
Jeszcze raz dziękuję za Wasze zgłoszenia i cierpliwość!
nadal nie działa
@winnyrumcajs2, tak, pracujemy nad rozwiązaniem tego problemu. Proszę Cię o cierpliwość.
Przewidywany czas usunięcia problemu?
@Maliakosmetyki, niestety nie jestem w stanie tego określić. Jest niedziela wieczór, więc warto brać to pod uwagę. Przepraszam Cię za utrudnienia.
nadal ups leży
Nie działa w dalszym ciągu. Rozumiem podejście, lecz proszę mieć na uwadze że my sprzedawcy możemy czekać, klient niestety już tak wyrozumiały nie jest. Bez waszej informacji dla nich ciężko tłumaczyć się. Możemy tylko odsyłać do tego wątku i liczyć, że przeczyta i będzie wyrozumiały....
jak długo potrwają utrudnienia? przecież trzeba nadać przesyłki..
Kiedy problem zostanie rozwiązany? Jak wytłumaczę zwłokę w nadaniu mojemu Klientowi?
Również nie możemy nadać przesyłki kurierem UPS za pomocą narzędzia Wysyłam z Allegro. Proszę o informację na ten temat.
Mam problem z nadaniem paczki UPS allegro, przeglądarka Chrome, zawsze było ok. Wiadomo kiedy będzie działać?
Podpinam się pod pytanie kiedy wysyłki UPS będą działać. Nam sprzedawcom oberwie się za coś na co nie mamy wpływu, no cóż to w końcu Allegro..
Podbijam temat, u mnie ten sam problem.
mamy to samo. Problem jest taki, że kupujący są bardzo roszczeniowi i wszystkie paczki które dzisiaj nie wyjadą skończą się negatywami na które pomoc allegro napisze, że to wina sprzedawcy i nie usuną komentarza...
Witam,
czy wiadomo kiedy to zadziała?
Pozdrawiam