Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry
Bardzo proszę o pomoc. Pech chciał, że w ciągu 2 dni wpadły mi 3 nierozwiązane dyskusje a poziom sprzedaży spadł poniżej neutralnego. Allegro nałożyło ograniczenie na moje konto w postaci blokady przy wystawianiu ofert. Do tego momentu wszystko jest dla mnie zrozumiałe. W ciągu jednego dnia wszystkie 3 nierozwiązane dyskusje zostały zamknięte a poziom sprzedaży wskoczył na neutralny z tendencją wzrostową. Na obecną chwilę nie naruszam żadnego regulaminu, mam poziom sprzedaży na wymaganym poziomie a mimo wszystko nie mogę się doprosić allegro o ściągnięcie blokady. Nie potrafię zrozumieć dlaczego
Pół żartem, pół niestety serio. Pewnie prapradziadek sąsiada siostry ciotki ojca nie opłacił swojego rachunku i przy okazji coś tam powiązali... Na forum niestety pomocy w temacie blokady nie dostaniesz. Tylko support. Z tego co użytkownicy pisali to trzeba padać na klęczki, wyrażać głęboki żal i postanowienie poprawy (nawet jak problem z winy Allegro). Czasem to działa, czasem nie.... Jak zaczniesz się złościć to przestaną wcale odpisywać.
@LapOkazje24 tak jak napisała @AnnaG-Antyki tutaj niestety nikt Ci nie pomoże😔, napisz , a jeśli było już zgłoszone, to trzeba cierpliwie czekać na odpowiedz, bo tych zgłoszeń jest naprawdę dużo