Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Wystawione oferty zaczęły samoistnie się zakańczać. Allegro opłacone. brak powiadomień na poczcie ze aukcja zakończona???
@kolarz855 Podaj mi numer przykłądowej oferty, której dotyczy ten problem.
9391282542
łacznie na raz zakończyło sie 130 ofert
@kolarz855 Nie zakończyliśmy tej oferty. Czy jesteś pewna, że nie zrobiła tego inna osoba, która ma dostęp do Twojego konta?
oferty był wystawione DO WYCZERPANIA PRZEDMIOTU...
JESTEM PEWNA ŻE NIKT NIE MÓGŁ ZAKOŃCZYĆ TYCH OFERT. NIE MAM NAWET MAILA Z POWIADOMIENIEM O ZAKOŃCZONYCH OFERTACH.
Co teraz mam zrobić? Czy przy wznowieniu ofert znów muszę ponieść oplate..? Nie z mojej winy?
@kolarz855 Przekazałam tę ofertę do weryfikacji. Kiedy otrzymam odpowiedź, odezwę się tutaj ponownie.
Dziękuję. Czekam na informacje
@kolarz855 Już wyjaśniam - oferty zostały usunięte, ponieważ w treści opisu podałaś numer telefonu. Problemem jest również zapis: "Posiadam wszystkie części do tego motocyklu". Jeśli wystawiasz te części na Allegro, dopisz to proszę. Natomiast jeżeli kupujący ich u nas nie znajdą, to zdanie powinno zostać usunięte.
Przepraszam też za wcześniejszą informację, że nie usunęliśmy ofert. Była to moja pomyłka, wynikająca z usterki naszego systemu.
Dziękuję za informację.
Dzień dobry,
Mam ten sam problem. Dotyczy on blisko 300 ofert. Mają ustawiony czas trwania do wyczerpania zapasów, a zaraz po kliknięciu wznów automatycznie się same zakańczają :(.
@ADMnarzedzia_pl, wskażesz numery przykładowych ofert, w których tak się dzieje? Zweryfikuję to. 🙂
Czy mogę prosić też o podpowiedź dlaczego moje oferty są automatycznie zakańczane. Dopiero startujemy na allegro i nie dostaje żadnych powiadomień o ewentualnych błędach w aukcji a aukcje sie kończą.
numer jednej z zakończonych aukcji to: 15383747077
@Wybieramwino
Masz adres sklepu w opisie.
Dodatkowo pierwsze zdjęcie nie może mieć niczego innego niż to co Klient otrzyma, zadnych napisów, logotypów itd... To możesz dać na kolejnym. Ale raczej to chodzi tylko o adres sklepu, bo co do zasad zdjęciowych to Allegro patrzy przez ręce, ale próba sprzedaży poza Allegro w opisie ich denerwuje.