anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z ofertami wielowariantowymi

GRAW-CER
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry,

w zakładce oferty wielowariantowe nie ma widoku różnych miniatur produktów tylko jego rozmiary, mimo że tego nie ustawiałem, wolał bym by były widoczne miniatury jak np u konkurencji.

Numer oferty konkurencji z widokiem miniatur: 15104552320

Numery moich ofert gdzie w zakładce oferty wielowariantowe ustawiłem połączenie ofert z różnymi wzorami: 12723015748, 13994910067, 13994748826, 13991360671, 13999371937, 13999433337, 12723007049.
Są to przykładowe numery ofert łącznie powinno być około 80 ofert.

Czy ktoś wie jak to naprawić ?

Do niedawna było wszystko tak jak chciałem.
Usunięcie połączeń wielowariantowych i ponowne połączenie nic nie dało.

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @GRAW-CER. W ofercie konkurencji widnieją warianty ofertowe, natomiast w Twojej ofercie znajdują się warianty produktowe. 
Proszę, abyś w tej sytuacji zgłosił swoje oferty przez dedykowany szablon (tutaj instrukcja z szablonem) i wskazał w formularzu kontaktowym prawidłowy sposób łączenia wariantów. 

oznacz moderatorów

GRAW-CER
#7 Wielbiciel#

Czy jest możliwość ustawienia ofert u siebie na Allegro tak jak miałem wcześniej. Z przed około dwóch tygodni temu. Przykład: sprzedaje obrazy i miałem tak, że jak ktoś wszedł na mój dowolny obraz to od razu widział pozostałe obrazy które mam w ofercie. Teraz widzi tylko wybrany obraz i jakie ma wymiary. Czy mogę to jakoś ustawić, zmienić bez formularzy?

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@GRAW-CER jeśli w zakładce Wielowariantowość jest już prawidłowe ustawienie i nie wpływa na wyświetlanie wariantów produktowych w ofertach, to pozostaje Ci wysłanie szablonu, zgodnie z wiadomością Marysi. 

Monika
   Moderatorka

Jak dostawa na czas - to Allegro!
   Wybieraj spośród tysięcy produktów i zamawiaj z dostawą przed Świętami.
oznacz moderatorów

GRAW-CER
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry. Zgodnie z ustaleniami wysłałem szablon i wskazałem w formularzu kontaktowym z prawidłowym łączeniem wariantów. Nie mam żadnej odpowiedzi ani też do tej pory nie mam nić połączonego. Proszę o kontakt [edycja]. Ponieważ bez tego łączenia nie mam zamówień

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@GRAW-CER niestety nie widzę, żeby Twoja wiadomość do nas dotarła. Czy otrzymałeś potwierdzenie z numerem swojego zgłoszenia? 

Ola
   Moderatorka

oznacz moderatorów

GRAW-CER
#7 Wielbiciel#

Nic nie otrzymałem. To w którym miejscu mam wysłać formularz. Lub na jakiego maila?

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@GRAW-CER Zgłoszenie prześlij przez formularz, który podlinkowała Maria - https://allegro.pl/pomoc/kontakt 

Wiktoria
   Moderatorka

oznacz moderatorów