Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
kupujacy nie mogą opłacić zakupów Różne banki płatności poprzez bank jeden tylko przelew tradycyjny cos wiecie na ten temat? @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@evee-anime Cześć 🙂 Sprawdziłam to na swoim koncie i mam możliwość wyboru wielu banków, a nie tylko przelewu tradycyjnego:
Do tego czasu nie pojawiły się również inne zgłoszenia od kupujących, zatem poproś o standardowe wyczyszczenie plików cookies, być może jest to błąd przeglądarki. 🙂
przelewy do mnie nie przechodzą ludzie próbują po kilka razy zobacz na moim koncie
@evee-anime Wszystkie te nieudane płatności są od jednego klienta, zatem to zapewne problem z jego bankowością.
od dwóch jeden zrobił płatność 27 go
@evee-anime W zamówieniu z 27.11.2022 (czyli o numerze 63c92e50-6e88-11ed-8f52-61b6898fc58e) kupujący wybrał przelew tradycyjny, który może księgować się nawet do 5 dni roboczych.
Nie jest to żaden błąd po naszej stronie. Na 2 osoby, które nie dokończyły płatności, jest 16 osób, które nie miały takiego problemu.
zobacz ostatnie zamówienie 2 przesyłki 2 minuty temu znów nie przechodzi
@evee-anime Jedno zostało już zaksięgowane, drugie to przelew tradycyjny.
ed016db0-71b0-11ed-a184-9918947632a0 kupione 20.48
82fe65d0-71ab-11ed-a801-f300c2ffb70f kupione 20.08
@evee-anime Wszystkie podane przez Ciebie zamówienia już omówiłam. Nie ma tutaj żadnego błędu po naszej stronie. Jeśli chcesz się dopytać, co podczas płatności poszło nie tak, to skontaktuj się z kupującymi.
😥serio ? a nie dziwi cie to ze to 3 różnych klientów? 2 wybrało Allegro Pocztex Kurier 48 może to jakiś ślad???
@evee-anime Wybór metody dostawy nie ma wpływu na finalizację płatności. Dwóch klientów wybrało przelew tradycyjny, który najczęściej zlecany jest na poczcie i taki przelew może być księgowany do 5 dni roboczych.
nie rozumiem logiki zobacze co sie bedzie działo...