Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Paczka UPS była wysłana 20 maja i nie dotarła do odbiorcy, ślad w trackingu zaginał.
Po zgłoszeniu problemu w Allegro 22.05 otrzymałem wymijającą odpowiedz, po ponagleniach dnia 23.05 otrzymałem automatyczna odpowiedz:
"Dzień dobry Sławomir
właśnie otrzymaliśmy Twoją reklamację o numerze 51956125.
Wszystkie zgłoszenia staramy się rozpatrzyć w ciągu:
I dalej cisza, kolejne ponaglenia, zero odpowiedzi, a tu dziś taka odpowiedź:
"W odpowiedzi na Pana zapytanie z poprzedniej wiadomości informuję, że w omawianej sprawie reklamacja została przekazana do przewoźnika w dniu 17.06. Informuję także, iż Doradca rejestrujący rzeczone zgłoszenie reklamacyjne poinformował Pana o niniejszym:
Zgłoszenie rozpatrzymy w ciągu:
Wobec powyższego podjęcie rozpatrzenia zgłoszenia reklamacyjnego zostało dokonane w deklarowanym przez Allegro terminie."
Czy to oznacza że Allegro daje sobie 30 dni na zgłoszenie reklamacji do UPS a sam UPS kolejne 30 dni?
Bo to troche absurdalne, ile można czekać na rozwiązanie sprawy prostego zaginięcia paczki, czy jest tu jakiś kompetentny pracownik który mógłby wyjaśnić jak to wygląda czasowo?
Pozdrawiam
@zielonybonzaj Wszystkie informacje dotyczące terminów otrzymałeś w cytowanych wiadomościach. Nie jestem w stanie dodać niczego więcej. Jeśli w takich przypadkach pojawiają się wątpliwości, najlepiej dopytywać o szczegóły bezpośrednio w prowadzonej korespondencji mejlowej. Informacji udzielają wówczas osoby, które znają Twoją sprawę.
Czyli allegro w ciagu 30 dni przekazuje sprawe do UPS a ten ma kolejne 30 dni , czyli razem 2 mc ?