anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z wygenerowaniem dodatkowej etykiety Inpost do zamówienia

MAMY ROZWIĄZANIE!
promis-sklep
#10 Popularyzator#

Dzień Dobry

Klient zakupił u nas 5 czajników - paczkomat inpost

Wygenerowało mi się do transakcji 5 paczek - czyli mogę wysłać towar w 5 paczkach - zrzut z ekranu w załączeniu.

Chcę wygenerować dodatkowe paczki poprzez Allegro:  Nadaj przesyłkę i nie mogę. 

Robiłam to już kilkadziesiąt  razy  i nagle nie potrafię. 

Gdy wchodzę w "nadaj paczkę"  wyskakuje komunikat:  "DODAJ UMOWĘ WŁASNĄ" - zrzut  ekranu w załączeniu

Ale ja nie chcę dodawać umowy własnej !

Dlaczego nie mogę normalnie wejść i wygenerować etykiety?

Proszę o pilną  pomoc. Musze dzisiaj wysłać towar. 

Pozdrawiam

Anna

promis-sklep

12cytryn2.PNG12cytryn1.PNG

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4
Client:44052296
#21 Demiurg#

@promis-sklep to jak do tej pory wysłałaś?

Jak chcesz korzystać z WzA to. W zakładce ustawienia zamówień w umowach własnych musisz dodać API  ShipX wygenerowane w menadżerze paczek inpost

Jak korzystasz z menadżera paczek to zmień filtr na wygenerowane i będziesz mogła ponownie wygenerować kolejne etykiety do danego zamówienia.

oznacz moderatorów
promis-sklep
#10 Popularyzator#

Masz rację. Dla inpostu dodatkowe paczki generowałam przez Menadżera paczek. Przez Allegro dorabiałam sobie ale dla usługi One Kurier i One Box.

Dzięki za podpowiedź. 

oznacz moderatorów
Biale_Stokrotki
#12 Orędownik#

jeśli generowałeś kiedykolwiek przez allegro to musiały być podpięte umowy, jeśli wysyłasz za pomocą menadżera paczek to zmieniasz filtry - prawa strona masz Status przesyłki - zmieniasz na wygenerowane

oznacz moderatorów
promis-sklep
#10 Popularyzator#

Chyba macie rację. Przez Allegro dodatkowe paczki generowałam ale dla One Kurier a nie dla Inpostu. Dziękuję za podpowiedź. 

Loguje się do Menagera

Pozdrawiam

oznacz moderatorów