Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cokolwiek bym nie zrobił wisi kilkanaście jako szkice np: 10000117969, jak próbuje wystawić te szkice to dostaję błąd bez szczegółow:
i nie da się wystawić nowych przy próbach nie wybiera kategorii a jak już się uda to i tak nie jest w stanie zapisać szkicu mimo to pojawia się on do wystawienia:
dodatkowo nie przychodzą @ o treści sprzedałeś przedmiot
U mnie jest problem dodatkowo z zakończeniem aukcji
Mam problem z wystawieniem nowej oferty, każda ląduje jako szkic i za nic nie można jej wystawić. Pojawia się normalnie komunikat o wystawieniu oferty ale i tak ląduje jako szkic
To nic nowego
Serwis się znowu zapchał. STANDARD
zaczekaj cierpliwie
Niestety mam to samo. Mam tylko nadzieję, że oferta koniec końców się wystawi a nie przepadnie.
Nie mogę wystawić nowej oferty ani zaktualizować istniejących. Czy ktoś też tak ma?
@ebricker tak jest już kilka wątków 🙂
@ebricker Prawie awaria. Bawią się już kilka dni w tworzenie bajzlu w kategoriach. Przy edycji występuje komunikat z błędem, ale się jednak edytuje. Sprawdź.
tak mam tak samo , nie mogę dodać produktów... masakra jakaś
Jakieś zmiany od poniedziałku ,czy co innego?
Witam serdecznie, mam pewien problem, gdy wystawiam ofertę, wypełniłem wszystko, zdjęcia, opis, cennik dostawy itp, klikam wystaw przedmiot, wyskakuje komunikat że oferta będzie widoczna w ciągu 60min, lecz zamiast aktywować ofertę to gdy klikam zakładkę " wystaw przedmiot " to mi wyskakuje właśnie moja oferta którą wystawiłem " kontynuuj wystawianie" już próbowałem parę razy wznawiać, lub coś innego wystawić lecz jest to samo, z góry dziękuje za pomoc, pozdrawiam, Patryk.
noooooooooo.......😁 poczytaj wcześniejsze posty
@ital-auto-parts awaria są wątki, naprawiają 🙂
😞
Mam te same błędy. Wszystkie parametry wymagane uzupełnione
Mam ten sam błąd jak ktoś się dowie jak to naprawić prosił bym pisać
Pełno tu takich wpisów.