Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cokolwiek bym nie zrobił wisi kilkanaście jako szkice np: 10000117969, jak próbuje wystawić te szkice to dostaję błąd bez szczegółow:
i nie da się wystawić nowych przy próbach nie wybiera kategorii a jak już się uda to i tak nie jest w stanie zapisać szkicu mimo to pojawia się on do wystawienia:
@sezamikantyk A co wam nie działa? U mnie wszystko pomyka jak należy.
Ja nie mogę wygenerować etykiety do paczkomatu , mieli mieli i nie chce wygenerować
@toska0803 Może coś z InPost?
Wystawione aukcje - mail potwierdzający przyszedł, aukcje są widoczne na Allegro dla Kupujących ale w moich ofertach niestety są niewidoczne 😮
@TipTopCrafts Tu faktycznie jest coś namieszane, myślę że z nową numeracją aukcji. Nowe oferty przy sortowaniu jako najnowsze masz na samym końcu 😁😂
Ooooo na to nie wpadłem, dziękuję za info 🍻
Są widoczne :] , ale musisz wejść na KONIEC LISTY. Część nowych jest na początku, a cześć jest widoczna na końcu listy ( na ostatniej stronie ) Coś jak problem z 2000 roku :[] zwany milenijną pluskwą
@interszafa Tyle że w tym 2000 roku w sumie nic się nie stało - pokrzyczeli, postraszyli i rozeszło się po kościach.
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
też tak myślałam bo nie miałam ich na początku listy ale sprawdź w wyszukaniu po numerze aukcji one są normalnie tylko nie wiadomo czemu nie wyświetlają się w moje oferty
nowe aukcje wyświetlają się na początku listy, chyba ze ich numer jest ponad 100000000, to wtedy wyświetlają się na końcu listy. jak masz kilkaset aukcji, to cześć nowych masz na pierwszej stronie, a cześć nowych aukcji na 17 stronie .
W sumie wypadało by to zgłosić. @msniezek
Dzięki @7YP6K - wiemy o problemie z sortowaniem ofert, wkrótce powinien zostać naprawiony. Przepraszam Was w imieniu Allegro.
Dalej nic, ale może to też jest wina MENAGERA SPRZEDAŻY. Na moim głównym koncie z MS dalej jest KICHA, ale na koncie powiązanym z MS wszystko działa jak należy
Już wszystko działało, a teraz mam problem z wznawianiem aukcji oraz z uzupełnieniem sztuk. Komunikat: "coś poszło nie tak...." itd. No i grupowa zmiana ilości też niemożliwa 😞 Czy macie podobne problemy ?
@TipTopCrafts My mamy, bo Allegro ma 😞
Można powiedzieć, że serialu pod tytułem AWARIA SYSTEMU ciąg dalszy.
@kino5.1 po co kolejne wątki wystarczy w wcześniejszych odpisać 🙂