Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
dzień dobry, mam problem
Kiedy wcześniej składałem ofertę na manicure, bazę itp., był przycisk, który można było nacisnąć i nie trzeba było dodawać producenta, ale teraz go nie ma. Dlaczego tak jest i jak mogę to naprawić?
@Moonpolishnails Ale doprecyzuj czego dokładnie nie ma? Wyślij zrzuty ekranu z formularza wystawiania.
tutaj, pod dodaj producenta był przycisk, który dawał ci możliwość złożenia oferty bez dodawania producenta. Albo czegoś nie rozumiem, bo mogę złożyć ofertę bez producenta.
Mam ten problem od 31.07 około godziny 18.
@Moonpolishnails Doprecyzuj proszę co chcesz dokładnie wystawić i wyślij zrzut pełnego okna przeglądarki.
Moje główne pytanie brzmi, dlaczego mam ten problem, skoro wcześniej mogłem robić oofer bez producenta.
@Moonpolishnails nie widać twoich zdjęć, ale pewnie chodzi ci o ten przycisk
obecnie opcję tą zaznaczysz tylko dla ofert ze stanem innym niż 'nowy'
zobacz info w tym artykule
Dziękuję za pomoc, więc dlatego nie mogę zrobić oferty bez producenta, prawda?
@Moonpolishnails proszę daj mi znać czy odpowiedź @N_Nitka28 jest dla Ciebie wystarczająca. Czy coś doprecyzować?
Wyczyściłem pliki cookie, próbowałem różnych przeglądarek i urządzeń, a mimo to wciąż mam problem, że nie mogę złożyć oferty bez producenta, podczas gdy wcześniej nie miałem z tym żadnych problemów. Chciałbym wiedzieć, dlaczego tak się dzieje.
@Moonpolishnails zgodnie z rozporządzeniem GPSR, musisz uzupełnić w ofertach: dane producenta, dane osoby odpowiedzialnej (jeśli producent nie ma siedziby w UE) oraz informacje o bezpieczeństwie.
Opcja do zaznaczenia odnosząca się do wprowadzenia produktu do sprzedaży przed 13 grudnia 2024 roku obecnie dotyczy tylko przedmiotów ze stanem Używany, Bieżnikowany, Na części, Regenerowany, Uszkodzony, Odnowiony przez producenta, Odnowiony przez sprzedawcę, Do renowacji, Po renowacji, Nie wymaga renowacji, Po demontażu.
Jeśli więc wystawiasz produkt z przedmiotem ze stanem innym, niż podane wyżej będziesz musiał podać dane producenta oraz inne wymagane informacje.
@Moonpolishnails proszę, wykonaj poniższe kroki:
- Wyczyść przeglądarkę i usuń pliki cookies (tzw. ciasteczka).
- Sprawdź, czy problem występuje na innej przeglądarce/urządzeniu.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ dzięki za kolejne wydłużenie wystawiania ofert, to się samo komentuje