Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cokolwiek bym nie zrobił wisi kilkanaście jako szkice np: 10000117969, jak próbuje wystawić te szkice to dostaję błąd bez szczegółow:
i nie da się wystawić nowych przy próbach nie wybiera kategorii a jak już się uda to i tak nie jest w stanie zapisać szkicu mimo to pojawia się on do wystawienia:
Witam, próbując wystawić przedmiot nie mogę go dodać ponieważ wyskakuje na żółto komunikat: "nie udało się wybrać kategorii". Próbowałem na kilku różnych rzeczach ciągle to samo. Jeszcze godzinę temu normalnie dodałem aukcje, która swoją drogą się jeszcze nie dodała.
Ja mam dokładnie to samo, tyle, że nie wiem, co się działo godzinę temu, mam już wystawione wcześniej aukcje, na zwykłym allegro, w tej samej kategorii nawet, która próbuję wystawić, czy przez wyszukiwanie, czy ręczny wybór dzieje się to samo, dwie przeglądarki, wyczyszczone dane, wszędzie to samo
Miejmy nadzieję, że to jakiś błąd allegro i szybko go naprawią.
Mam dokładnie identycznie, czyli błąd lub jakieś kolejne zmiany na allegro?
Mam to samo, nic nie można wystawić, za to prowizje można opłacić a jakże, ten system zawsze działa...
U mnie to samo, nie da się nic wystawić !
Komuś już działa?
U mnie wciąż nie działa.
To normalne, że co chwila takie cuda się dzieją na allegro - nie często coś wystawiam a jak już chce to zrobić to takie cyrki się dzieją.
Witam
czy jest jakiś problem z allegro bo nie mogę zmieniać ofert?
Na to wygląda.
Witam,
nie mogę wystawić przedmiotu, po wpisaniu tytułu aukcji gdy chcę wybrać kategorię wyskakuje mi błąd "nie udało się wybrać kategorii"
mam to samo, pewnie jakiś błąd allegro
Znowu wprowadzają jakieś"udoskonalenia" to nic dobrego może nie wróżyć a to że nie możemy teraz pracować to raczej nikogo tam nie obchodzi.
Długo już ta awaria... 😞
Nie mogę nadal ZAMKNĄĆ i WYSTWIĆ nowej oferty...
@Klocko-m-ania Może Allegro napisze jakiś komunikat.
To jest awaria API allegro.
Whisky, yerba albo gorące mleko, wg upodobania. Jeszcze trochę to potrwa.
Do jutra rano będzie naprawione?
U mnie to samo, od godziny, ktoś wie jak to naprawić?
Wiele tu wpisów i nikt nie zna odpowiedzi.
U mnie to samo brak możliwości wystawienia aukcji.
Ech z tygodnia na tydzień funkcjonowanie allegro jest coraz gorsze.