Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cokolwiek bym nie zrobił wisi kilkanaście jako szkice np: 10000117969, jak próbuje wystawić te szkice to dostaję błąd bez szczegółow:
i nie da się wystawić nowych przy próbach nie wybiera kategorii a jak już się uda to i tak nie jest w stanie zapisać szkicu mimo to pojawia się on do wystawienia:
U mnie też od godziny nic nie da się zrobić z aukcją, nie można nowej wystawić ani zmodyfikować
Witam u mnie od ponad godziny trwa wystawiane jednej aukcji
Witam,
Problem ponownie istnieje. Po wybraniu kategorii z zaproponowanych lub ręcznie, gdy klikam wybierz, wyskakuje komunikat "Nie udało się utworzyć oferty dla wybranego produktu." i tak moge w kółko. Proszę to naprawić.
Dziękuję z góry za pomoc.
Pozdrawiam.
ten problem trwa już od prawie 2 godzin , nie da się wystawić aukcji, edytować a co najgorsze zakończyć
Najgorsze, że sezon a tu takie niespodzianki robią.
Przy próbie wystawienia jakiegokolwiek przedmiotu po wpisaniu nazwy produktu, wybraniu kategorii pojawia się następujący komunikat: Nie udało się wybrać kategorii. Nie pojawia się formularz wystawiania oferty
Dziś dzieje sie dokładnie to samo, nie moge wystawić podobnej aukcji oraz kiedy dodaje zupelnie nową otrzymuje komunikat nie udalo się wybrac kategorii
To trzeba mieć farta.... akurat mam przedmiot, który nie może czekać, bo traci na wartości.....
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
Witam. U mnie pojawił się identyczny problem. Ktoś wie o co chodzi?
@Knowhere Dziekuje, wygląda zacnie na mojej ścianie
Szczury kable przegryzły w serwerowni, już naprawiają 🙂
@xyz96 Gdyby to były szczury, to dawno by to opanowali. Ja stawiam na miliard aukcji skośnookich.
Wróbelki ćwierkają, że tych szczurów podobno była raptem niecała setka😏
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
aha
Brak możliwości wystawiania nowych ofert.
Brak możliwości wznowienia ofert.
KIEDY PROBLEM ZOSTANIE USUNIĘTY???
Prace nad usunięciem problemów związanych z wystawianiem ofert wciąż trwają.
tez tak mam od kilku godzin, ponoc naprawiają
,,Podczas wznowienia oferty wystąpiły błędy,,
próbuje już to zrobić 2 godziny ,irytujące pomocy!!!!