Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam problem - nie mogę wystawiać nowych produktów. Chodzi dokładnie o książki, którymi handluję. Próbuje wystawić nową książkę, która nie ma jeszcze założonego katalogu w allegro. Wszystko robie tak jak zawsze i przy finalizacji wyskakują dwa komunikaty, a mianowicie:
- "Wystąpił błąd - Nie możesz wystawić oferty bez powiązanego produktu w tej kategorii. Wybierz z katalogu lub utwórz nowy produkt i połącz go ze swoją ofertą."
oraz
"Wystąpił błąd podczas tworzenia produktu - Produkt powinien posiadać co najmniej jedno zdjęcie"
Nie wiem w czym problem, próbowałem też w innej przeglądarce i z innego komputera i zawsze jest to samo. Problem pojawił się od wczoraj !!!
@kkc32 Cześć. 🙂 Czy wprowadzasz numer EAN, żeby utworzyć produkt w Katalogu? Prześlij proszę zrzuty ekranu całego formularza (z widocznym paskiem adresu URL, datą oraz godziną).
Wprowadzam nr ISBN - nie ma przy książkach EAN
@kkc32 Skonsultuję tę sprawę i wrócę do Ciebie z odpowiedzią
Ok Czekam 🙂
Czy coś wiadomo bo nadal problem nie zniknął - nie mogę wystawiać nowych produktów wraz z tworzeniem automatycznym katalogu w allegro
@kkc32 Kiedy dostanę odpowiedź, to dam Ci znać. Proszę o chwilę cierpliwości 🙂
Witam Ponownie, Zauważyłem że produkty - książki, które maja już katalog produktu allegro mogę wystawiać bez problemu. Problem jest tylko jak wystawiam nowy produkt książkę, która nie ma jeszcze katalogu allegro, a zawsze przy wystawianiu automatycznie był tworzony przez system allegro i nie było problemu. Teraz nie mogę wystawiać takich nowych produktów !!!
Dzień dobry, Czy coś udało się ustalić ?
Witam,
Dostałem potwierdzenie od Państwa z kontakt allegro, że potwierdzają występowanie problemy w dniu wczorajszym, ale problem nie zniknął i nadal nie mogę wystawiać nowości. Poniżej zrzut ekranu z próbą wystawienia nowości sprzed chwili :
Co dalej w tej sytucji? Czy i kiedy zostanie usunięty błąd ?
@kkc32 Problem został zgłoszony do Działu Technicznego i tak jak już Ci pisałam, kiedy problem zostanie usunięty, to dam Ci znać.
Ok dzięki
@kkc32 Wracam z informacją w zastępstwie Oli - dodanie do oferty większych zdjęć powinno rozwiązać zgłaszany przez Ciebie problem. Proszę, żebyś sprawdził czy tak będzie i dał nam znać, gdy problem ustąpi.
Dzień dobry,
Większych zdjęć ? Zdjęcia okładek książek zawsze pobieram ze stron wydawnictw i nigdy nie było z tym problemu. Próbowałem z innymi zdjęciami i cały czas jest to samo !!!
@kkc32 rozumiem i poprosiłam już zespół techniczny o pomoc, więc wrócimy do Ciebie z informacjami, gdy tylko dostaniemy odpowiedź w Twojej sprawie.
Mam dokładnie taki sam problem. Fotka jest dodana a system " pluje się " o zdjęcie.
Wystąpił błąd podczas tworzenia produktu - Produkt powinien posiadać co najmniej jedno zdjęcie
@cztery_bez_atu Czy możesz podesłać mi cały rzut swojego ekranu z tym komunikatem i widoczną datą i godziną?
@cztery_bez_atu dziękuję. Przekazałam już do zespołu technicznego.