Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Od jakiegoś czasu nie mogę wyszukać po nr oferty na liście w "mój asortyment" korzystając z szukajki w przeglądarkach internetowych.
Chcę ukryć cześć ofert. Wybieram zakończone. Lista np. 500 ofert. Mam na liście np. 112 ofert zakończonych i chce po nr oferty szybko wyszukać i zaznaczyć kilkadziesiąt ofert i je zbiorczo ukryć. Od jakiegoś czasu (miesiąc, może dwa miesiące) nie da się tego zrobić.
Myślałem, że to problem przeglądarki, albo komputera. Sprawdziłem w Chrome, Firefox, Opera, Avast Browser i na kilku komputerach. We wszystkich przypadkach jest tak samo.
Na innych stronach i w innych miejscach allegro wyszukiwanie działa prawidłowo, tylko nie w "mój asortyment".
Strasznie to denerwuje, bo coś co zajmowało parę minut, teraz trwa kilkanaście i jest trzy razy więcej klikania.
Allegro co tam namieszaliście? @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@automisala Czy mógłbyś mi przesłać krótki film, który będzie obrazował opisaną przez Ciebie sytuację? Pozwoli nam to na sprawdzenie tej kwestii. Filmik możesz przesłać na spolecznosc@allegro.pl
Spróbuje nagrać, tylko znajdę jakiś sensowny program.
@automisala Dziękuję, dostałam Twoją wiadomość oraz film, więc przesłałam już prośbę o sprawdzenie tej sytuacji do zespołu technicznego.
@automisala Dostałam już informacje, że w tym przypadku to nie jest błąd techniczny po naszej stronie, ponieważ funkcja, z której korzystasz to funkcja przeglądarki, a my nie mamy żadnego wpływu na jej działanie.
A sprawdzaliście u siebie czy normalnie działa szukajka przeglądarkowa w "mój asortyment"?
Wygląda jakby się cała strona nie ładowała do pamięci, tylko wyświetlany aktualnie wycinek i tylko w tym zakresie szukajka może coś wyszukać. Sprawdziłem przed chwilą na innym komputerze i innej przeglądarce i efekt jest cały czas taki sam.
Sprawdziłem jeszcze na jednym, mało obciążonym komputerze i też nie wyszukuje treści w "mój asortyment", poza wyświetlanym na monitorze zakresie ofert. Coś jest nie tak z tą stroną. Nie ładuje się w całości. Przewijając góra dół, za każdym razem na bieżąco wczytuje wyświetlane oferty.
Pewnie zrobiliście to, po to, żeby duże zakresy np 500 lub 1000 ofert ładowały się szybciej. Niestety ma to fatalny wpływ na szukanie tekstu przez przeglądarkę i zbiorcze zaznaczanie wyszukanych w ten sposób ofert.
Zajrzy jeszcze ktoś z modów do tego wątku ? @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_