Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupujący nie może odebrać przesyłki A001P11D01 - założył mi z tego powodu dyskusję - opis poniżej
"Paczke włozono do niesprawnej skrzynki. Skrytki nie można otworzyć. Wczoraj zarejestrowałam problem bezpośrednio w OneBox Allegro, a dzisiaj otrzymaląm ponowne powiadomienie o mozliwości odbioru przesyłki. Spróbowałam ponownie, z tym samym rezultatem: skrytka nie otworzyła się. Ponownie zgłosiłam ten problem w OneBox Allegro. Nie rozumiem dlaczego mimo wczorajszego zgłoszenia problemu nie przełożono dzisiaj paczki do sprawnej skrytki, lecz ponowiono informację o mozliwości odbioru. Przesyłka ma status nieodebranej, z informacją o odesłaniu jej do sprzedającego jesli nie zostanie odebrana do jutra do godz.9:52. Proszę o umozliwienie odbioru przesyłki. Prosze również o usprawnienie Państwa oprogramowania, aby nie wprowadzać kupującego w bład i nie narażać na niepotrzebne ponawianie prob odbioru mimo nieusunietej przyczyny problemu."
Proszę o PILNĄ interwencję - przełożenie przesyłki do sprawnej skrytki i przedłużenie terminu odbioru