Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Próbuję zgłosić błąd w kubku, bo podano zły litraż, niezgodny z informacją od producenta. Chcę więc zmienić parametr z 300 ml na 275 ml, ale wywala mi komunikat "Niepoprawna wartość precyzji dziesiętnej: 0". O cholerę chodzi? Próbowałam dodać zera po przecinku albo cokolwiek, ale nie bardzo wiem co tu zrobić. Screen poniżej
@pinsplash może po prostu zrozumieli, że wprowadzanie katalogu w momencie istnienia milionów aukcji wprowadzonych na zasadzie wolnej amerykanki, sprawiło dużo większy problem niż zakładały ich optymistyczne plany
Witajcie, dawno mnie tu nie było. Na wstępie chciałam zrobić dementi tego co napisał @pinsplash - wcale nie lubię tego, że macie problemy z Katalogiem.
Ale do rzeczy, @Methrylis sprawdziłam jak działał ten parametr w kategorii Kubki( 110886) i trafiłam na ten sam błąd. Udało mi się znaleźć ludzi, którzy odpowiadają za tę część Allegro i okazało się, że parametr ten miał niepoprawną konfigurację. Dlatego zwracaliśmy taki (niezrozumiały) komunikat. Udało się to już poprawić i z tego co widzę idzie wprowadzić inne wartości.
@k_owczarek1 wspaniale, bardzo dziękuję!