Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
czy jest jakaś awaria w allegro, nie udaje się wystawiać ofert , komunikat :
1 oferty nie udało się wystawić :
@pc-connect_pl Cześć. Nie mamy innych zgłoszeń dotyczących takiego problemu. Rozumiem, że dodajesz produkt i wprowadzasz prawidłowy kod EAN?
Spróbuj proszę standardowo wyłączyć dodatki do przeglądarki (blokowanie reklam itp.), wyczyścić pliki cookies lub spróbować wystawić laptopa w trybie incognito przeglądarki. Jeśli to nie pomoże, to wyślij mi proszę zrzut ekranu z komunikatem o błędzie.
Proszę o ponowną weryfikacje czy niema żadnych problemów ponieważ nam nie udaje się obecnie zakończyć kilku aukcji. Np oferta: 10173983628
Zarówno przez API ani bezpośrednio z panelu oferty nie udaje sie zakończyć.
@bispol_pl Cześć. Zgłoszę to, ale potrzebuję zrzutu ekranu, na którym widoczny będzie komunikat, który się pojawia. Czy mogę Cię prosić o to, żebyś mi go wysłał?
Czy allegro ma dzisiaj jakieś problemy techniczne? Nie mogę wystawić oferty. Próbowałem kilka razy i w efekcie mam tylko zakolejkowane oferty.
@pc-connect_pl @mozanoPL @bispol_pl Skonsultowałam tę sprawę i potwierdzam, że dzisiaj rano pojawiły się drobne opóźnienia w grupowej zmianie ofert, ale w tym momencie już wszystko działa prawidłowo.