Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hej hej
Czy ktoś z Was może mi wytłumaczyć jak działa ta promocja? Czytam ten regulamin chyba z 5 raz i ciągle nie go nie rozumiem.
Punkt 5. Promocja adresowana jest do Użytkowników Allegro, którzy na dzień 9 grudnia 2020 roku (dalej: „Termin startowy”) spełnili łącznie poniższe warunki:
Czyli ja miałem mieć aktywowaną odroczoną płatność na dzień 9 grudnia? czy jak?
Z góry dzięki za podpowiedź.
@Ingoria Gdzie widzisz informację o tej promocji? Możesz tu wkleić link do regulaminu? Niestety nie mogę go zlokalizować.
Promocja wskoczyła mi w centrum zniżek. Regulamin poniżej.
@Ingoria Warunki są jasno określone;
c) zostały zaakceptowane warunki usługi Odroczona płatności dla Firm określone w Regulaminie Allegro „Odroczona płatność dla Firm”,
d) została wydana pozytywna decyzja przez Dostawcę w ramach usługi Odroczona płatność dla Firm na korzystanie z usługi przez Użytkownika jako Sprzedającego, ale usługa nie została aktywowana na dzień Terminu startowego.
No gdzie są jasne? sorry ale ja nie rozumiem tego regulaminu i nie mam zielonego pojęcia jak z tego skorzystać.
W ogóle nie rozumiem co oznacza punkt 9
Promocja adresowana jest do Użytkowników Allegro, którzy na dzień 9 grudnia 2020 roku (dalej: „Termin startowy”) spełnili łącznie poniższe warunki:
c) zostały zaakceptowane warunki usługi Odroczona płatności dla Firm określone w Regulaminie Allegro „Odroczona płatność dla Firm”,
bo wychodzi z tego że na dzień 9 powinna być aktywowana usługa odroczona płatność tak? dobrze rozumiem?
Bo jeżeli tak to dali promocje z której nie da się skorzystać ponieważ można było ją aktywować od 11.12 czyli po terminie punktu c
Oliśnijcie mnie jak czegoś nie rozumiem 😄
@Ingoria Dziękuję 🙂
"Czyli ja miałem mieć aktywowaną odroczoną płatność na dzień 9 grudnia? czy jak?"
- Nie. 9 grudnia 2020 musiały być zaakceptowane warunki usługi Odroczona płatności dla Firm określone w Regulaminie Allegro „Odroczona płatność dla Firm” i wydana pozytywna decyzja przez Dostawcę w ramach usługi Odroczona płatność dla Firm.
Czyli wychodzi na to że ten kto nie miał włączonej usługi odroczona płatność na dzień 9.12 nie może skorzystać z tej promocji?
Ten, kto nie miał aktywowanej usługi na dzień 9 grudnia może skorzystać.
@IngoriaWedług mnie ten pkt 5 oznacza dzień w którym zaczyna się ta promocja czyli od 9 grudnia 2020. Jednak nie podałeś co dalej pisze 😄
Regulamin poniżej:
Generalnie chodzi o to jak z tego skorzystać czy najpierw włączyć tą promocję w centrum zniżek a potem usługę odroczona płatność czy na odwrót. 😄 Uwielbiam regulaminy allegro 😛
@Ingoria Wpierw to sprawdź czy zostały spełnione wszystkie warunki z pkt 5 potem 6 gdyż one w moim rozumieniu kwalifikują Cię do tej promocji lub nie, czyli jeśli nie spełniasz to nie dla Ciebie ta cała promocja