anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Promowanie na stronie dzialu-włączone omyłkowo

Moto-Psychoza
#8 Zapaleniec
  • Przez przypadek na początku pazdziernika wlaczylem promowanie na stronie dzialu,do tego stopnia że kwota urosła do 8tys. Oferty promowane były bardzo tanie często w kwocie samego promowania. Mieliście taki przypadek ? Oferty już odznaczone.Złożyłem reklamację mają 30 dni Ale chce zapytać może ktoś ma doświadczenie z takim czymś? Pomóżcie dzięki 
oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Było tu opisane parę przypadków, że allegro umarzała takie opłaty. Złożyłeś reklamacje to czekaj na jej rozstrzygnięcie. 

Nic nie jest dziełem przypadku 😀

oznacz moderatorów

Moto-Psychoza
#8 Zapaleniec

Słuchaj wystawiane rzeczy po 20zl A koszt promowania 29? To chyba powinni widzieć że przypadek ...

oznacz moderatorów

xyz96
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Moto-Psychoza Nie składaj reklamacji, tylko grzecznie poproś o anulowanie opłat. Napisz, że włączyłeś przez przypadek, nie zdając sobie sprawy z tego, że koszty będą aż tak duże. Najszybciej będzie na czacie tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=c1581428-a33f-4506-826f-720b60a920c0

oznacz moderatorów

bruniekbis
#9 Pomysłodawca

Kilka lat temu, przypadkowo kliknąłem promowanie na stronie głównej. Używany ciuch, za kilka złotych. Tak, jak Ci radzą. Wyjaśnij i bez pyskówki poproś o umorzenie. Mnie umorzyli, więc życzę też pozytywnego rozwiązania.

oznacz moderatorów

TrendyGorlice
#7 Wielbiciel

Witaj. Mi też zostało naliczone promowanie na dziale strony, a nic takiego nie włączałam. Czy allegro robi to umyślnie? Kwadrat do zaznaczania powinien być jakoś inaczej zrobiony. np. przesunięcie, bo skrolując stronę też możesz to zaznaczyć niechcący.

Jak czytają to administratorzy to proszę to wziąć pod uwagę

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@TrendyGorlice dziękuję, że podzieliłeś się swoją opinią. 
Przekażę ją do odpowiednich osób. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów