anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Przed skorzystaniem z paczkomatu - konieczność testu IQ

pinsplash
#21 Demiurg#

Nadaję paczkę w paczkomacie. Kod, otwiera się skrytka ( daleko od "centrum" paczkomatu) wkładam, zamykam.....żadnego potwierdzenia? Przy paczkomacie stoi Pani która w momencie gdy wkładałem paczkę ANULOWAŁA moją operację aby nadać swoją. Ja mam zatrzaśniętą paczkę w paczkomacie, nie mam dowodu nadania - więc telefon na infolinię interwencja, będzie przeszukany paczkomat ...do 48h wyniki. Ktoś będzie miał opóźnioną paczkę.

Pytam dlaczego pani to zrobiła? "Bo się śpieszę do koleżanki" i "bo Inpost pozwala robić kilka operacji w tym samym czasie na tym samym paczkomacie". Jak się okazało - mówiła o odbieraniu nie nadawaniu. Powiedziałem że ktoś przez Panią będzie miał opóźnioną dostawę " Trudno, ma pecha".

@InPost zablokujcie możliwość robienia kilku operacji na raz. Niech wyświetla się komunikat "poczekaj aż ktoś skończy". Bo przyzwyczajacie ludzi do takich głupot. A byłem już świadkiem że otworzyły się dwie skrytki na raz i czyja jest czyja itp itd...

No i jak w tytule... może jakieś sudoku chociaż przed skorzystaniem z paczkomatu? 😃🤔

Miłego dnia!

_______
BRÓSLI
oznacz moderatorów
1 ODPOWIEDŹ 1

pinsplash
#21 Demiurg#

Przeniesiona na inne forum?? 🤔

_______
BRÓSLI
oznacz moderatorów