Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Czy na Allegro jest możliwość ogarnięcia "przeglądu cen" w przypadku produktu, którego jeszcze nie mam wystawionego na podstawie przykładowo kodu EAN? Chodzi mi tutaj głównie o tą tabelkę z ilością sprzedanych sztuk?
Dość często eksperymentuje z ofertą i żeby zobaczyć czy dany produkt jest w tym momencie sprzedawalny to muszę go najpierw wystawić i dopiero wtedy skorzystać z przeglądu cen lub ewentualnie wejść na kartę w produktyzacji i liczyć osobno sprzedaże na aukcjach co jest dość czasochłonne.
Chciałbym móc wejść w zakładkę "przegląd cen", wklepać EAN w wyszukiwarkę i zobaczyć czy warto, ale obecnie takiej opcji nie widzę, no chyba, że ślepy jestem i mi umknęła.
@MultiverseShop konsultuję Twoje zgłoszenie. Jak tylko czegoś się dowiem, wrócę do Ciebie z informacją. 😉
@MultiverseShop otrzymałam informację, że nie mamy takiego narzędzia. Przegląd cen jest dostępny tylko dla konkretnych ofert, które zostały już wystawione, więc niestety nie sprawdzisz produktów bez ich wystawienia. Ta opcja służy do porównywania już dostępnej swojej oferty z cenami rynkowymi. Możesz potem zmieniać ceny w ofertach na tej podstawie.
Zatem może rozważylibyście wprowadzenie takiej opcji do przeglądu cen? 🙂
@MultiverseShop zachęcam Cię do opisania takiego pomysłu w sekcji "zgłoś swój pomysł".
Nie zwróciłem uwagi, że coś takiego istnieje. Z pewnością coś od siebie tam dopisze 🙂