Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dlaczego paczka jest przekierowana na zupełnie inne osiedle i mam tam lecieć bo inaczej zostanie zwrócona do sprzedawcy. To po co wybieram miejsce odbioru?
I to nie najbliższego tylko szóstego w kolejności odległości ode mnie !!!
bo na to pozwala regulamin wysyłek jaki zaakceptowałeś kupując produkt
miej pretensje do autorów w/w regulaminu lub sposobu podawania go przez allegro
ale nie do samej czynności
@KHysiek jaką usługę przewozu se wybrałeś taką zostało dostarczone , jakość usług jest przeciwnie proporcjonalna do ich widoczności w karcie dostawy , nie chciało się zagłębić w temat to teraz trza dymać ,
@mdrogeria nie do końca, bijesz w wysyłki allegro ale
u nas np: inpost w sobotę nie dostarcza dzisiaj w sobotę przesyłek do paczkupunktu
będącego za ścianą naszej firmy (jest dzisiaj czynna) tylko na podobnych zasadach kieruje do sobie wybranego i odległego paczkomatu
najlepszy jest wysyłany powód - przepełnienie paczkopunktu i przekierowanie i składowanie przesyłki w paczkomacie tymczasowym
cała ulica musi dygać do odległego pół km paczkomatu - mimo że jak wspomniał @KHysiek są w okolicy bliższe
składaliśmy reklamację, informowaliśmy właścicieli paczkopktu - każdy udaje greka mówiąc/pisząc, że to niemożliwe
Cześć, @KHysiek. Przesyłka może zostać przekierowana pod inny adres, na przykład wtedy gdy pierwotnie wybrany automat jest przepełniony albo gdy trwa awaria maszyny.
W przypadku Twojego zamówienia doszło do przepełnienia automatu, nie było w nim miejsca na kolejne przesyłki. Przepraszam za utrudnienia.
@MiMary tak jak piszesz, może w szczególnych podanych przypadkach
ale gdy powody są nieprawdziwe to co z tym zrobicie?
podałem Ci przykład
paczkę zostawioną w piątek mogę dzisiaj odebrać ale dzisiejszej nie
jest jawne oszustwo firmy kurierskiej, nasza analiza problemu wskazuje, że dzisiaj rozwozi
paczki mniej kurierów niż w dni robocze i w ten sposób fałszywymi metodami
ułatwiają sobie robotę
@KHysiek możesz interweniować u przewoźnika - paczka do pkt docelowego trafi we wtorek - a biorąc pod uwagę święto, to w środę
i teraz pytanie - czy usuniecie komentarz jaki na tą sytuacje wystawi autor wątku kupującemu?
i jak ma się takich sytuacji wasz allgorytm przewidujący dostawę w danym dniu do danego punktu odbioru?