anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

przekierowanie bez pytania

KHysiek
#7 Wielbiciel

Dlaczego paczka jest przekierowana na zupełnie inne osiedle i mam tam lecieć bo inaczej zostanie zwrócona do sprzedawcy. To po co wybieram miejsce odbioru?

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

KHysiek
#7 Wielbiciel

I to nie najbliższego tylko szóstego w kolejności odległości ode mnie !!!

oznacz moderatorów

RED
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

bo na to pozwala regulamin wysyłek jaki zaakceptowałeś kupując produkt

miej pretensje do autorów w/w regulaminu lub sposobu podawania go przez allegro

ale nie do samej czynności

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@KHysiek jaką usługę przewozu se wybrałeś taką zostało dostarczone , jakość usług jest przeciwnie proporcjonalna do ich  widoczności w karcie dostawy , nie chciało się zagłębić w temat to teraz trza dymać , 

oznacz moderatorów

RED
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@mdrogeria nie do końca, bijesz w wysyłki allegro ale

u nas np: inpost w sobotę nie dostarcza dzisiaj w sobotę przesyłek do paczkupunktu

będącego za ścianą naszej firmy (jest dzisiaj czynna) tylko na podobnych zasadach kieruje do sobie wybranego i odległego paczkomatu

najlepszy jest wysyłany powód - przepełnienie paczkopunktu i przekierowanie i składowanie przesyłki w paczkomacie tymczasowym

cała ulica musi dygać do odległego pół km paczkomatu - mimo że jak wspomniał @KHysiek są w okolicy bliższe

składaliśmy reklamację, informowaliśmy właścicieli paczkopktu - każdy udaje greka mówiąc/pisząc, że to niemożliwe

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

Cześć, @KHysiek. Przesyłka może zostać przekierowana pod inny adres, na przykład wtedy gdy pierwotnie wybrany automat jest przepełniony albo gdy trwa awaria maszyny.
W przypadku Twojego zamówienia doszło do przepełnienia automatu, nie było w nim miejsca na kolejne przesyłki. Przepraszam za utrudnienia. 

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

RED
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@MiMary tak jak piszesz, może w szczególnych podanych przypadkach

ale gdy powody są nieprawdziwe to co z tym zrobicie?

podałem Ci przykład

paczkę zostawioną w piątek mogę dzisiaj odebrać ale dzisiejszej nie

jest jawne oszustwo firmy kurierskiej, nasza analiza problemu wskazuje, że dzisiaj rozwozi

paczki mniej kurierów niż w dni robocze i w ten sposób fałszywymi metodami

ułatwiają sobie robotę

@KHysiek możesz interweniować u przewoźnika - paczka do pkt docelowego trafi we wtorek - a biorąc pod uwagę święto, to w środę

i teraz pytanie - czy usuniecie komentarz jaki na tą sytuacje wystawi autor wątku kupującemu?

i jak ma się takich sytuacji wasz allgorytm przewidujący dostawę w danym dniu do danego punktu odbioru?

oznacz moderatorów