Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy to się kiedyś skończy?
Kiedy przestaniemy obrywać za działanie allegro?
ich dziadowski system wysyłek podobno zniszczył towar
i my jesteśmy winni
towar zapakowany jak zawsze - akurat tutaj mamy idealnie dopasowane foliopaki, które jeszcze wzmacniają całą przesyłkę
produkt nowy zapakowany w gruby karton
https://www.axagon.eu/en/products/rhd-435#mz-expanded-view-944923071949
a tu po miesiącu, nie składając żadnej reklamacji ktoś zarzuca nam, że to złe pakowanie
bo pewnie coś ciężkiego zgniotło towar
i my jesteśmy temu winni
dziesiątki sprzedanych egzemplarzy zapakowanych tak samo ale wysłanych inpsotem
i sami zadowoleni kupujący
a tu raz trafia się wysyłka allegrowym syfem i obrywamy
do tego allegro tnie nam przez to zasięgi i punktację
i jak widzicie komentarz też nie został usunięty
za syfne działanie usług allegro odpowiada allegro, staramy się jak możemy - tutaj zapakowany produkt został zaniesiony do dpd już kilkanaście minut po zakupie
i co usuniecie ten wpis?
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@RED, ten komentarz nie zostanie przez nas usunięty ani wykluczony z jakości sprzedaży. Nie usuwamy komentarzy wystawionych za stan otrzymanego towaru. Nie jesteśmy w stanie zweryfikować ani odtworzyć sposobu zapakowania produktu.
W tym artykule znajdziesz dokładny opis sytuacji, kiedy możemy ingerować w wystawioną ocenę.
W tej sytuacji kupujący jest osobą uprawnioną do zgłoszenia reklamacji logistycznej, ale możesz także zgłosić taką reklamację, jeśli uzyskasz od klienta zrzeczenie dochodzenia roszczeń.
syf syfem syf pogania
pokazujesz właśnie hipokryzję działania allegro
tu nie chodzi o stan zapakowanego towaru, bo towar wysłałem idealny i nowy, a o przeszłe działania allegro i przyszłe działania allegro, ktoś za to opłaty przecież pobrał, a teraz wypiera się odpowiedzialności
ja jestem w stanie odtworzyć zapakowanie produktu
i dokładnie w ten sam sposób zapakować towar,
o takiej możliwości w dziwny sposób zapomniałaś,
bo akurat tutaj produkt jest zawsze pakowany w ten sam sposób
możesz go sobie u nas zamówić - tylko nie wybieraj wysyłek allegro, bo jak widzisz towar jest niszczony
i jakoś zapominasz, że w celu złożenia skutecznej reklamacji logistycznej do waszego przewoźnika potrzebne są rzeczywiste dowody, nie słowa w komentarzu
złożyłem właśnie tutaj na tym forum reklamację na działanie allegro co z tym zrobicie? przypominam, że ja też dopłaciłem allegro kasę za tą usługę, dopłacając do smarta i kosztów wysyłki
i nie była to reklamacja na samą wysyłkę tylko na cały ciąg zdarzeń jakie syfne działanie tej usługi za sobą niesie
- kto prezentuje ofertę i jej regulamin kupującemu
- kto pokazuje regulamin działania serwisu kupującemu
- kto oferuje wysyłki smartem
- kto pobiera prowizję za sprzedaż i dopłatę do wysyłki
- kto organizuje wysyłki allegro delivery
- kto za szkodzi sprzedawcy odmawiając odpowiedzialności złe działanie w/w rzeczy?
tylko i wyłącznie allegro, dlatego żądam w tej dzisiejszej reklamacji usunięcia skutków złego działania od allegro