anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ponownie obrywamy za syfne działanie usług allegro - czy allegro może działac inaczej?

RED
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Czy to się kiedyś skończy?

Kiedy przestaniemy obrywać za działanie allegro?

ich dziadowski system wysyłek podobno zniszczył towar

i my jesteśmy winni

towar zapakowany jak zawsze - akurat tutaj mamy idealnie dopasowane foliopaki, które jeszcze wzmacniają całą przesyłkę

produkt nowy zapakowany w  gruby karton

https://www.axagon.eu/en/products/rhd-435#mz-expanded-view-944923071949

a tu po miesiącu, nie składając żadnej reklamacji ktoś zarzuca nam, że to złe pakowanie

bo pewnie coś ciężkiego zgniotło towar

i my jesteśmy temu winni

dziesiątki sprzedanych egzemplarzy zapakowanych tak samo ale wysłanych inpsotem

i sami zadowoleni kupujący

a tu raz trafia się wysyłka allegrowym syfem i obrywamy

do tego allegro tnie nam przez to zasięgi i punktację

i jak widzicie komentarz też nie został usunięty

za syfne działanie usług allegro odpowiada allegro, staramy się jak możemy - tutaj zapakowany produkt został zaniesiony do dpd już kilkanaście minut po zakupie

i co usuniecie ten wpis?
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

MiMary
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@RED, ten komentarz nie zostanie przez nas usunięty ani wykluczony z jakości sprzedaży. Nie usuwamy komentarzy wystawionych za stan otrzymanego towaru. Nie jesteśmy w stanie zweryfikować ani odtworzyć sposobu zapakowania produktu. 

W tym artykule znajdziesz dokładny opis sytuacji, kiedy możemy ingerować w wystawioną ocenę. 

W tej sytuacji kupujący jest osobą uprawnioną do zgłoszenia reklamacji logistycznej, ale możesz także zgłosić taką reklamację, jeśli uzyskasz od klienta zrzeczenie dochodzenia roszczeń.

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

RED
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

syf syfem syf pogania

pokazujesz właśnie hipokryzję działania allegro

tu nie chodzi o stan zapakowanego towaru, bo towar wysłałem idealny i nowy, a o przeszłe działania allegro i przyszłe działania allegro, ktoś za to opłaty przecież pobrał, a teraz wypiera się odpowiedzialności

ja jestem w stanie odtworzyć zapakowanie produktu

i dokładnie w ten sam sposób zapakować towar,

o takiej możliwości w dziwny sposób zapomniałaś,

bo akurat tutaj produkt jest zawsze pakowany w ten sam sposób

możesz go sobie u nas zamówić - tylko nie wybieraj wysyłek allegro, bo jak widzisz towar jest niszczony

i jakoś zapominasz, że w celu złożenia skutecznej reklamacji logistycznej do waszego przewoźnika potrzebne są rzeczywiste dowody, nie słowa w komentarzu

złożyłem właśnie  tutaj na tym forum reklamację na działanie allegro co z tym zrobicie? przypominam, że ja też dopłaciłem allegro kasę za tą usługę, dopłacając do smarta i kosztów wysyłki

i nie była to reklamacja na samą wysyłkę tylko na cały ciąg zdarzeń jakie syfne działanie tej usługi za sobą niesie

oznacz moderatorów

RED
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

- kto prezentuje ofertę i jej regulamin kupującemu

- kto pokazuje regulamin działania serwisu kupującemu

- kto oferuje wysyłki smartem

- kto pobiera prowizję za sprzedaż i dopłatę do wysyłki

- kto organizuje wysyłki allegro delivery

- kto za szkodzi sprzedawcy odmawiając odpowiedzialności złe działanie w/w rzeczy?

tylko i wyłącznie allegro, dlatego żądam w tej dzisiejszej reklamacji usunięcia skutków złego działania od allegro

oznacz moderatorów