anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Przelewy 24

MAMY ROZWIĄZANIE!
PHUNaszDom
#7 Wielbiciel#

Brak wypłaty z przelewy 24 mimo aktywacji konta. Przelew do aktywacji był robiony 2tyg temu i cisza

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8
kostas11
#21 Demiurg#

Jak poprawnie aktywowane to trzeba kliknąć wypłać 🙂

Jak wisi napisać do allegro, Czy dane w drugim kroku wypełnione lub skan dowodu przesłany ?

________
Κώστας
oznacz moderatorów
surducik
#8 Zapaleniec#

Jak długo trwają przelewy wczoraj zrobiłem przelew z allegro na swoje konto pieniądze zeszły ale na moim koncie ich nie ma. le trwa taki przelew

oznacz moderatorów
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@surducik Środki są przekazywane na konto do końca następnego dnia roboczego po zleceniu wypłaty.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
surducik
#8 Zapaleniec#

Jak nie mam ich na swoim koncie to jak mam wysłać zakupiony towar .Ktoś kto kupił jest przez to wstrzymywany . Czy to jest ok.

oznacz moderatorów
surducik
#8 Zapaleniec#

Czyli mam czekać do końca następnego dnia. Super działa ta nasza elektronizacja w czasie niby rzeczywistym

oznacz moderatorów
surducik
#8 Zapaleniec#

Cierpi na tym kupujący i sprzedający.

oznacz moderatorów
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@surducik Gdy otrzymujesz potwierdzenie, że wpłata została zaksięgowana na Twoim saldzie w Allegro Finanse, możesz wysyłać przedmiot kupującemu. Nie musisz czekać aż środki zostaną zaksięgowane na Twoim koncie bankowym. To już wyłącznie Twoja decyzja.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
surducik
#8 Zapaleniec#

Pieniądze jak są na moim koncie to są moje mogę nimi dysponować i to wtedy jest pewnie a nie jak są u jakiegoś pośrednika  To tak jak bym Panu napisał na kartce nasz pan sto złotych .Masz i co z tego to tyko kartka a nie jesz w ręce  I proszę nie pisać głupot w dzisiejszych czasach tak długo mogą trwać przelewy  Wiadomo że chodzi o brot gotówki 

oznacz moderatorów