- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Brak wypłaty z przelewy 24 mimo aktywacji konta. Przelew do aktywacji był robiony 2tyg temu i cisza
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Jak poprawnie aktywowane to trzeba kliknąć wypłać 🙂
Jak wisi napisać do allegro, Czy dane w drugim kroku wypełnione lub skan dowodu przesłany ?
Κώστας

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Jak długo trwają przelewy wczoraj zrobiłem przelew z allegro na swoje konto pieniądze zeszły ale na moim koncie ich nie ma. le trwa taki przelew

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@surducik Środki są przekazywane na konto do końca następnego dnia roboczego po zleceniu wypłaty.
Moderatorka

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Jak nie mam ich na swoim koncie to jak mam wysłać zakupiony towar .Ktoś kto kupił jest przez to wstrzymywany . Czy to jest ok.

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Czyli mam czekać do końca następnego dnia. Super działa ta nasza elektronizacja w czasie niby rzeczywistym

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Cierpi na tym kupujący i sprzedający.

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@surducik Gdy otrzymujesz potwierdzenie, że wpłata została zaksięgowana na Twoim saldzie w Allegro Finanse, możesz wysyłać przedmiot kupującemu. Nie musisz czekać aż środki zostaną zaksięgowane na Twoim koncie bankowym. To już wyłącznie Twoja decyzja.
Moderatorka

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Pieniądze jak są na moim koncie to są moje mogę nimi dysponować i to wtedy jest pewnie a nie jak są u jakiegoś pośrednika To tak jak bym Panu napisał na kartce nasz pan sto złotych .Masz i co z tego to tyko kartka a nie jesz w ręce I proszę nie pisać głupot w dzisiejszych czasach tak długo mogą trwać przelewy Wiadomo że chodzi o brot gotówki