Zakup po godzinie 10. Wysyłka tego samego dnia do godziny 10. Wchodzę na aukcję nawet teraz i Allegro nadal wyświetla że dostawa jutro. Metoda wysyłki orlen paczka i oto hit, ja mam to wysłać dzisiaj. Kogoś w tych algorytmach ostro popier...daczyło, skoro zakup dokonywany nawet po granicznych godzinach zlecenia podjazdu dla tego kodu pocztowego jest pokazywany że dostawa jutro. I nie, algorytm gdyby działał to nie powinien pokazywać przewidywania na jutro, bo wcześniej nie wysyłałem nigdy tak szybko. Więc ktoś po prostu ma na celu niszczyć opinię sprzedawców, bo co ja mam teraz niby zrobić, żeby udobruchać klienta. Płaszczyć, przepraszać?
@Elektron5 masz ustawioną dla orlana godzinę graniczną, jak tak to nie wysyłaj paczek które wpadną po 10 z czasem Ci się unormuje 🙂
Powinno to brać inne metody wysyłki pod uwagę np Paczkomat, no ale po co. Nadałem poprzez automat paczkowy. Ciekawe, czy to w ogóle dzisiaj odbiorą. Powiadomienia na razie nawet nie dostałem, że wrzuciłem, ale pojawił się status "oczekuje na nadanie", czyli tak jakbym nie nadał, bo przecież wrzut w automat to nie nadanie. Chociaż już na śledzeniu pisze na to "przesyłka została nadana". Alle chyba samo nie wie, czy wrzut to nadanie czy oczekiwanie. W 2 miejscach 2 różne określenia. Kabaret.