Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
czemu przy moich ofertach widnieje informacja "dostawa wt. 27 gru." chociaż mam ustawiony deklarowany czas wysyłki 1 lub 2 dni robocze?
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Pozdrawiam
Mam to samo, proszę o wyjaśnienie!
@musashi2007 @infotech_pc sprawdźcie sobie jaką Macie skuteczność wysyłki , może tam znajdziecie odpowiedź .
To jaką masz, 150 % ? 😂 Ja mam skuteczność 99 % i dostawę na 27 grudnia, wskoczyła taka niedawno.
@Kaliope_Brzeg zjedź na koniec strony i przeczytaj jaki masz średni czas doręczenia .
U mnie wygląda to tak ,,
Długość czasu dostawy jest liczona do programu Jakość Sprzedaży. Czas dostawy jest bardzo ważny dla Twoich klientów i wpływa na ich decyzje zakupowe. Aktualnie dostają większość Twoich przesyłek w 2 dni. Tak trzymaj!
Prezentowane dane liczymy w dniach kalendarzowych, a nie roboczych.
Ja mam dokładnie ten sam tekst a dostawę później. I bądź tu mądry.
Długość czasu dostawy jest liczona do programu Jakość Sprzedaży. Czas dostawy jest bardzo ważny dla Twoich klientów i wpływa na ich decyzje zakupowe. Aktualnie dostają większość Twoich przesyłek w 2 dni. Tak trzymaj!
Prezentowane dane liczymy w dniach kalendarzowych, a nie roboczych.
@Kaliope_Brzeg @mdrogeria u mnie taki sam tekst również
@Kaliope_Brzeg tu codzi o procent oczywiście nie podawany na stronie pewnie zaniżają Ci średnią ,, ONE ,, i widzę ,że Poczta cóś tam nie za bardzo .
@mdrogeria dzięki. Zapomniałem o tym najnowszym udogodnieniu gdzie algorytm wyliczy ile jestem w stanie zrealizować zamówień bo jestem **piiip**ą i zamiast mózgu mam siano.....
Zrezygnowałem z tego, ale nic to nie dało.... Wciąż 27 grudnia.......
Nie wiem, ale widzę, że dotyczy to większości kont, swego rodzaju zabezpieczenie pewnie na wypadek jakby kurier nawalił i nie doszło do realizacji wysyłki prezentu. Sam dokonywałem kilku zakupów dziś i tak samo dostawa była ustawiona na 27 grudnia, gdzie po kontakcie telefonicznym sprzedający poinformował, że towar ma oczywiście na stanie i zaraz wysyła 😉 ale oczywiście, zawahał się człowiek.
@musashi2007 @infotech_pc Dokładnie w tym newsie informujemy, że:
"Dodatkowo informację o dostawie po świętach będziemy też wyświetlać:
21 i 22 grudnia planujemy wyświetlać informację o dostawie przed świętami tylko w tych ofertach, w których:
@_HolaOla_
spełniam warunek:
mam ustawiony czas wysyłki 1 dzień
@musashi2007 To poproszę o konkretny przykład oferty.
@_HolaOla_
13025082410
+ 1052 pozostałe oferty 😋
@_HolaOla_
Jakieś wieści?
Ja nie mam Poczty (mam inPost i DPD)
@musashi2007 Niestety jeszcze nie mam odpowiedzi w Twojej sprawie i obawiam się, że dziś już mogę jej nie zdobyć. Wrócę z wyjaśnieniem do Ciebie najszybciej jutro rano.
@_HolaOla_ Jutro rano to ja będę na przymusowym urlopie bo sprzedaż spadła mi właściwie do zera............................
witam. dlaczego u jednych informacja o wysyłce paczkomat inpost jest w czwartek ,a u mnie 27-12 ?
Ustawienia i algorytm pokazujący dostawę po świętach całkowicie skilowal sprsedaz
Na czacie uważają ze nic nie da się zrobić.
@trefigli jak za wczasu nie zadbałeś o godzinę nadania w dniu zakupu to nic nie zrobisz, tu masz dyskusję na ten temat https://spolecznosc.allegro.pl/t5/zaawansowani-sprzedawcy/przewidywany-czas-dostawy-27-grudnia-dlacz...