anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Przygoda z klientka. WENTYLACJA NEGATYWNEJ ENERGII :-)

kolekcjonerstw
#10 Popularyzator#

Cześć wszystkim, mam pewną sytuację, którą chciałbym wyjaśnić i prosić o pomoc w zrozumieniu. Sprzedałem zestaw plastikowych pojemników do przechowywania rzeczy. Zgodnie z wybraną przez klientkę metodą, paczka miała trafić do paczkomatu. Niestety, kurier umieścił przesyłkę w innym paczkomacie, przez co klientka musiała wziąć taksówkę, by odebrać paczkę.

Otrzymałem za to negatywny komentarz, ale chciałbym zaznaczyć, że nie miałem wpływu na to, gdzie paczka została dostarczona, bo to kurier zadecydował o paczkomacie. Klientka sama wybrała metodę dostawy, a ja nie mogłem jej zmieniać.

Mimo, że bardzo mi przykro z powodu tej sytuacji, nie czuję się odpowiedzialny za to, co się stało, bo nie miałem wpływu na wybór paczkomatu ani na działania kuriera. Klientka chciala zebym ja przeprosil i ze n musze miec w sobie wiecej pokmory. Ciekaw.P dodam, ze z rozgoryczenia musialem wypic piwa dwa piwa 🙂

Czy ktoś miał podobne doświadczenia z kurierami, którzy mylili paczkomaty?
dodam jeszcze ze piwa byly wyśmienite

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

sl-aw-ek
#17 Koryfeusz#

@kolekcjonerstw kurier nie pomylił paczkomatu, w regulaminie InPost jest jasno wskazane w jakich sytuacjach przesyłka jest umieszczana w innym paczkomacie - zachęcam do lektury. 

oznacz moderatorów

kolekcjonerstw
#10 Popularyzator#

domyslam sie ze nie pomylil paczkomatu. Zapewne byl przepelniony. Bardziej chodzi mi o logike pewnych osob. Tlumaczylem pani ze to nie moja wina, pani upierala sie ze to moja wina. Mam bic sie w piers i uznac ze to moja wina? 

oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

@kolekcjonerstw  Może wypij jeszcze trzecie piwo, ale może coś do ciebie dotrze kiedy wytrzeźwiejesz.

Jakim prawem oceniasz stan klientki?  Lekarzem na pewno nie jesteś, a nawet lekarzy obowiązuje tajemnica zawodowa. 

oznacz moderatorów

kolekcjonerstw
#10 Popularyzator#

oceniam stan na podstawie SMSów jakie wyslala, niestety nie moge ich tu dodac bo allegro zdjeclo by tego posta. My jako sprzedawcy musimy mierzyc sie z klientami potworami. Wczorajszy potwor mial lvl 100 i niestety poleglem 😞

oznacz moderatorów

Crow_Empire
#13 Ambasador#

Takie ryzyko tego zawodu, ludzie są różni, ale po Twoich komentarzach sądzę, że z Ciebie też jest niezłe ziółko 😉

PS: poważnie odmówiłeś reklamacji materaca, bo ktoś go napompował i stwierdził w nim dziurę? xD!!! Wybacz, stwierdzam abyś zmienił zawód, nie nadajesz się do obecnego.

oznacz moderatorów

wiximo-shop
#8 Zapaleniec#

Tak sytuacja opisana na forum faktycznie nie jest komfortowa dla sprzedawcy, aczkolwiek po odpowiedziach samego sprzedawcy na komentarze negatywne trochę sie nie dziwię, co druga osoba stwierdza że sprzedawca jest chamski a wiec coś jest chyba na rzeczy.
Czasem trzeba trochę pokory ..

oznacz moderatorów

kolekcjonerstw
#10 Popularyzator#

jestem chamski tylko dla chamow. Zgodnie ze starym przyslowiem kto sieje wiatr zbiera burze. Swiat jest jaki jest bo ludzie kula ogon i boja sie powiedziec to co mysla. Jak ktos obraza mnie i wyzywa od oszustow mam byc mily? Swiat jest pelen mieczakow bez wlasnego zdania. Widmoshop nosisz rurki? radze zmienic to troszke testosteron skoczy.

oznacz moderatorów

wiximo-shop
#8 Zapaleniec#

O tym właśnie mówię xd odpowiedź na wysokim poziomie.

Ps jestem kobietą i tak nosze rurki 😉 

oznacz moderatorów

kolekcjonerstw
#10 Popularyzator#

odmowilem bo klient na starce obrazal mnie ze jestem oszustem i sprzedaje chinski chlam. 🙂 to z nim zatanczylem, a ja sie w tancu nie pier.... nie obijam.

oznacz moderatorów

bosek_2804
#10 Popularyzator#

Widać w formie pisanej i w odpowiedziach do kupujących, że nie wylewasz za kołnierz. 

Smacznego. 

oznacz moderatorów